Grozāms Regulējams Leņķis Roktura Ergonomiskā Trimmeris Rokturi, Rokturis Ar 360° Pārveidotājs Zālienu Kopšana Un Ainavas Melns

0 Atsauksmes

  • Kategorijas: Rīki
  • Preces Kods: i10181
  • Pieejamība: Noliktavā

  • €43.93


[Regulējams Augstums]Ja jūs atrast jūsu nezāļu lācis rokturi, kas ir pārāk īss vai neērti, nezāļu lācis roktura pagarinājumu var pievienot, lai padarītu to ilgāku laiku.Jūs varat pielāgot garumu saskaņā ar jūsu augstuma vai darba vajadzībām.

[Viegli Uzstādīt]Šo nezāļu lācis rokturis ir izstrādāta, lai ātri un problēmu-free iekārta.Jums nebūs jādomā, kādas īpašas instrumentus vai aprīkojumu, lai to pievienotu jūsu string trimmeris.

[Ērts Rokturis]string trimmeris rokturis ir mīksts un ergonomisks rokturis, kas nodrošina maksimālu komfortu un ļauj jums strādāt ilgu laiku bez spriedzi uz rokām.

[Izturīgs Materiāls], kas Izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, šis weedeater rokturis ir būvēts, lai pēdējā.Tas var izturēt skarbos āra apstākļos un smago izmantošanu bez pārrāvuma vai pasliktinās.

[Universāls Savietojamība]Šis string trimmeris rokturis ir saderīga ar lielāko daļu gāzes dzinēju un elektriskajiem nezāļu ēdāji vai šķērēm.Jūs varat nomainīt savu veco un nolietoto rīkoties ar šo vienu, un baudīt labāku pieredzi.

Materiāls: alumīnija sakausējuma

krāsa: melna+balta

Iepakojuma Saturs:

1 x Šo nezāļu lācis rokturis

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Barošanas Veids: Elektrība
  • Zīmola Nosaukums: FGHGF

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs