Elektromagnētiskā Starojuma Detektors Rokas EMF Lasītāja Bateriju Darbināmas EMF Metru Testeri Portatīvo 9 LED Gauss Mērītājs

0 Atsauksmes


  • €10.60

  • €23.56

[Droši Identificēt Augsta EML Starojuma] Šī elektromagnētiskā starojuma detektors, kas ir galvenokārt izmanto, lai droši identificētu potenciāli kaitīgu augstas EML starojuma, palīdzēt jums uzzināt par savu vidi.

[9-LED Indikators] 9-LED indikators, kas attēlo dažādus starojuma vērtībām.Zaļš indikators norāda normāli zonā un maza platība, dzeltens indikators norāda uzmanību jomā, oranžs indikators norāda uz augstu jomā, un sarkans indikators norāda, ka brīdināšanas jomā.

[Bateriju Darbināmas] Šis EMF lasītājs tiek darbināts ar 1 9V baterija (nav iekļauta komplektācijā), augstu efektivitāti un ietaupīt enerģiju.Mazo izmēru, ir ērti lietošanā un viegli turēt.9-LED gaisma palīdz jums nolasīt testa rezultātus tumsā un saules gaismu.

[Piemērošanas] Šo produktu var atrast augstas, vidējas un zemas frekvences elektromagnētiskā starojuma, magnētiskā lauka stiprumu un jutību.To var izmantot mājās, datori, Televizori, fēni, putekļsūcēji un citas elektroierīces.

[Pēcpārdošanas] Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, iegūt saskarē ar mums, mūsu servisa komanda, kas nodrošinās jūs ar profesionālu un labu apkalpošanu.

Produkta Nosaukums: Elektromagnētiskā Starojuma Detektors

Materiāls: ABS

Izmērs: 19 x 4.5 x 2.7 cm

Barošana: 1 x 9V baterija (nav iekļauta komplektācijā)

Krāsa: Melna

Piezīmes:

1.Tur var būt nelielas atšķirības starp attēlu un faktisko krāsu preci.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai parādītu jums precīzu krāsu.

2.Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ manuāla mērīšana.

1×Elektromagnētiskā Starojuma Detektors

9 LED Gauss Mērītājs,Magnētiskā Lauka Monitors

  • Zīmola Nosaukums: willkey
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs