Black Queen Izmēra Peldošās Gultas Rāmis ar LED Gaismas un USB Uzlāde,Mūsdienu Mīkstās Platformas LED Gultas Rāmi

0 Atsauksmes


  • €316.56

  • €458.78

Produkta Funkcijas

[Unikālo Peldošo Konstrukciju] unikālā slēpto gultas pamatnes konstrukcija ir atšķirīga no tradicionālās gultas rāmi, sniedzot cilvēkiem sapņains un gaismas sajūta, ka gulta ir peldošs virs zemes.Peldošās konstrukcijas un LED gaismas, kas papildina viens otru, radot apziņu par mūsdienu tehnoloģiju un celt unikālu un jaunu vizuālo pieredzi.

[LED Gultas Rāmis ar USB pagarinātāji]headboard ir 2 USB porti, padarot to ļoti ērti, lai jūs varētu uzlādēt savu tālruni, tabletes, austiņas un citas elektroniskas, LED gaismas, var vadīt ar tālvadības pulti vai mobilo aplikāciju, ar dažādas krāsas un gaismas veidiem, no kuriem izvēlēties.Mūzikas Sinhronizācijas režīms padara jūsu LED lights flash ritmā, lai izbaudītu izcilu mājās koncertā.

[Cieto un Izturīga] gultas rāmis ir izgatavots no cietas MDF un Saplākšņa, kas nodrošina blīvu un spēcīgu atbalstu līdz 600lbs.Būvniecības nodrošina gan ekspluatācijas, lietošanas un izturīga gultas rāmis ar galvu, kas uzvarēja ļodzīties.

[Nav-Trokšņu Dizaina] Velcro līstes dizains, vienkāršo uzstādīšanas soļi ribām un piedāvāt stabilitāti starp ribām un nodibinājumam, lai novērstu berzes radītā trokšņa cēloni.Tāpēc nav jāuztraucas par squeaking kad jūs apgāšanās pusnaktī.

[Izmēri] Kopējais Izmērs: 83 x 64.6 x 43.7 cm (L x W x H) .Piemērots matracis Karaliene izmērs(Matracis nav iekļauts) Svara jauda: 600lbs.

Apraksts

Queen Izmēra Peldošās Gultas Rāmis ar LED Gaismas un USB Uzlāde,Mūsdienu Mīkstās Platformas LED Gulta

Šī upholestered gulta ar LED gaismas ir viegli, lai padarītu jūsu home unikālu.LED gaismas ir tik daudz krāsu iespējas, nodrošinot jums romantiska nakts un ērti gulēt.Pievienots ar Led Gaismu,šīs mīkstās gultas rāmis nodrošina stilīgs mūsdienu stilā krāšņi veidā.Polsterēti ar ādai draudzīgiem, elpojoša un nodilumizturīga auduma, kas nodrošina ērtu atbalstu lasīšanai vai lounging gultā.Klasiski mūsdienīgs dizains, kas ir piemērots mūsdienu, rūpniecības, zemniecisks dekori mājās.

Funkcijas:

Produkta Tips

Gulta

Krāsa

Melns

Materiāls

MDF+Finieris+PU

Kopējo Izstrādājuma Izmērs

83"L x 64.6"W x 43.7"H

Izmērs

Karaliene

Detalizēti Produktu Dimensija

Lūdzu, skatiet Izmēra attēlu

Kopējā Produkta Svara

76LBS

Svars, Tilpums

600LBS

Skaits Ribām

12

Ieteicams Matrača Biezums

10"

Nepieciešama Montāža

LED gaismas strāvas vada garums

2.1 m

USB vadu garums

1.8 m

Izcelsmes valsts

Ķīna

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Platums(Matrača Izmērs): Citi
  • Ar Uzglabāšana: No

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs