3D Flower Sieviešu Peldvietu Roku darbs Elpojošs Peldēšana Vannā Mīkstu Garu Matu Niršanas Kapuci Ausu Aizsardzības Baseinu Piederumi

0 Atsauksmes


  • €4.37

  • €6.24

Apraksts:

Meklē visvairāk modes-uz priekšu peldēties vāciņi sievietēm?Vai jums ir gari vai īsi mati, mūsu griesti ir labākais fit savu galvu.Tās ir viegli uzvilkt un novilkt bez pārmērīgas galvas celms.Plus, viņi nonāk dažādas krāsas un ziedu ziedlapiņām, lai atbilstu savu pludmales stilu.Izmēģiniet to jau šodien un baudīt peldēšanās stils!

Specifikācija:

Produkta nosaukums: trīsdimensiju ziedu peldēšanas cepure

Izmērs: bezmaksas izmērs

Materiāls: Brokāta

Produktu Saraksts:

Peldēšanas cepure x 1

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efekti, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas, kas parādīja bildes.

2. Lūdzu, piedod nedaudz mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.3 D Ziedu Ziedlapiņām: Šis zieds peldēt cepure ir unikāla un burvīga 3D puķu ziedlapiņu dizains, kas ir handsewn ar nevainojamu izpildījumu.Tas jums liks justies moderns un pārliecināts, baseins un uzlabot savu peldēšanas noskaņojumu.

2.Samazinātu Velciet un Matu Aizsardzībai: Šis zieds peldēt samazinās velciet un novērstu matu izkrišanu, kas ietekmē vai vīziju, kamēr peldēšana.Tas ir piemērots gariem un īsiem matiem.

3.Ir Jautri ar Ūdeni: Ar mūsu peldēt s sievietēm, jūs varat būt jautri ūdeni bez raizēm.Tie ir ērti un, kas piemērots iekštelpu spa, pludmale, baseins, ūdens parka vai citiem ūdens sporta veidiem.

4.Stretchy Peldēt Cepuri: Šī elastīgā peldēt pielāgojas jūsu galvas izmēra un nodrošina vislabāko atbilst jūsu frizūra.Tas ir viegli valkāt, un noņemt bez hurting vai tangling jūsu matiem.Tā ir lieliska stiept, kas var uzņemt visvairāk galvas formas.

5.Relaksējoša un Bezmaksas Peldanu: Šie s sievietēm un meitenēm, kas ļauj peldēties ar vieglumu un komfortu.Tās ir jauka dāvana izvēles iespējas, kas var uzlabot jūsu garastāvokli.

  • Gadījumā Cilvēki: SIEVIETES
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: peldēšanas cepures sieviešu
  • Stils: Ausu Aizsardzības Peldēšana Klp

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs