Kausa Dozatoru Wall Mount Mutes Skalošanas Līdzeklis Ūdens Kausa Turētāja Atkārtoti Pull Tipa Ūdens Dzesētāja Padeves Kausa Turētājs Vannas Istaba Mutes Skalošanas Līdzeklis Tases

0 Atsauksmes


  • €9.23

  • €18.47

Izmantojiet šo kauss dozatoru, lai saglabātu jūsu tases organizēta un viegli pieejama.Uz zīdaina un gluda ieguve novērš krūzes no krišanas vai traucēšanas.Liels iekšējais cilindrs ir 45 kausa jaudu.Bankomātā var tikt uzstādīts uz sienas vai skapja, izmantojot līmi, uzlīmes, un ir veiktas, lai saglabātu vietu.Šis kauss izsmidzinātājs ir nepieciešama jūsu virtuves, biroja, vai vannas istabā, jo tā ir vienkārša un viegli uzstādīt.

Specifikācija:

Nosaukums: Kauss Dozatoru

Krāsa: Krējums

Materiāls: ABS

Izmērs: aptuveni 28*9cm/11.0*3.5.

Skaits tases: 45

Tāds ir: papīra čaulas ar diametru mazāk nekā 9cm

Svars: 230g

Noteikšanas metode: bezšuvju sienas piestiprināms

Iepakojuma Saraksts:

Kausa dozatoru*1

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Atjautīgi Izgatavoti: elegants dizains no šī kausa dozatoru uzlabos apelācijas jūsu mājās.Tā ir mājīga un romantiska atmosfēra, pateicoties tā siltu krāsu un krēms-stila dizains.To var mierīgi un viegli saplūst ar jebkura tipa interjerā.

2.Vienkārša Lietošana: iekšējās elastīgas sprādzes šis kauss izsmidzinātājs ir papīra kausa stingri un novērš atkritumu.Jūs varat izdarīt kausa laikā ar vieglumu.Kompakts dizains dozators ļauj zīdaina un gluda ieguve.

3.Liels Uzglabāšanas Telpa: Nav svarīgi, kāda veida papīra cup jums ir, šis kauss dispenser var fit to.Tas ir liels iekšējais cilindra, kas var uzglabāt 45 kausi dažāda lieluma un formas, no ilgi, lai regulāri tiem.Jūs varat baudīt to izmanto vairākus mēnešus bez piepildīt to bieži.

4.Ietaupiet Vietu: uzglabāšanas kaste par mazu priekšmetu, piemēram, tējas maisiņi, ir atrodas uz augšu no kausa dozatoru un ir izolētas, higiēnas un vienkārši veikalā.Tas ietaupa vietu, jo tās lielo telpu un mazu ķermeņa.

5.Viegli uzstādīta Konstrukcija: Šis biķeris dozators padara to viegli, lai jūs varētu instalēt to uz jebkuru gludu virsmu, ar uzlīmi.Uzlīme ir non-marking un neatstāj nekādas pēdas uz sienas.Kausa dispenser ir stingri piestiprināta uzlīme, un sniedz jums viegli piekļūt jūsu tases.

  • Materiāls: Plastmasas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs