1 GAB. 16X36in Baseins Kāpnes Mat Baseins Step Mat neslīdoša Tekstūra-Kāpnes Spilventiņu, Lai Virs Zemes Portfeļos Starplikas Un Kāpnēm A

0 Atsauksmes


  • €13.36

  • €18.30

Neslīdoša dizains:virsmas kāpnes pad ir nodilumizturīga anti-slip slāni.Šo nevienlīdzīgo dizains, ievērojami palielina berzi starp apakšā baseins un kāpnēm, tāpēc, ka kāpnes var būt stingri absorbēt uz savas iekšējās tilpnes,aizsargāt jūsu drošību procesa laikā, kāpšana peldēšana kāpnēm.

Augstas kvalitātes gumijas:PVC materiāla baseins paklājs ir mīksts uz tausti, nav viegli salauzt, biezums baseins step mat ir vienota, apmēram 1.5 mm-1.6 mm, var brīvi sagriež formas, kas jums nepieciešams, un tam ir ilgs kalpošanas laiks.šis materiāls ir ūdensnecaurlaidīgs un sandproof, var mazgāt tieši.

Aizsargāt jūsu līnijpārvadātāju:Saglabātu jūsu baseins kāpnes, stabili un efektīvi novērstu baseins līnijpārvadātāju no valkātas un deformēta.

Ko Jūs iegūsiet:komplektā ietilpst 1 rullis Baseins, Kāpnes, Mat,kāpnes mat krāsa ir vienādi spilgti zilā krāsā.

Vairākas gadījumā: Šī kāpnes paklājiņš ir saderīga ar lielāko portatīvo baseins, kāpnes un aizņem vietu, kad sarullēts, tāpēc to ir viegli uzglabāt.Lietus un sniega laika apstākļiem, to var izmantot, durvju paklāji, vannas istabas paklāji, virtuves paklāji, un to var izmantot dažādās slidena scenārijiem.

tips:A: Viļņotu rakstu/B: Polka dot pattern/C: Siļķes

Krāsa:zila

Materiāls: PVC

Izmērs:90 x 40cm

Iepakojuma Saturs:

1 x baseins kāpnes mat

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs