Automašīnas Priekšējā Vējstikla Salokāms Saules Ēnā Jumta Sunblind Vasaras Aizsardzības Auto Sēdeklīti Siltumizolācijas Transportlīdzekļa Piederumi

0 Atsauksmes


  • €12.41

  • €24.83

Aizzīmju Punktiem:

1. UV Aizsardzība: samazinot temperatūru iekšpusē jūsu automašīnu.Šī Vējstikla Jumta var bloķēt līdz pat 99% no UV stariem, tonēšana jūsu auto no saules, un aizsargāt savu auto interjeru no izbalēšanas un plaisāšanas.

2. Augsta Izturība: Mūsu Automašīnas Jumta Saules Ēnā Segums ir izgatavots no šķiedras materiāla un tērauda, kas ir izturīga un elastīga.Tas ir 10 stipru skeletu.Aizsargāt jūsu automašīnu no saules kaitējumu.

3. Viegli Uzglabāšana: Mūsu Vējstikla Jumta Saules Ēnā Auto ir salokāma konstrukcija, kas padara to viegli atvērt un aizvērt, piemēram, parastu lietussargu.To var ērti uzglabāt jūsu auto, neaizņemot daudz vietas.

4. Bendable Izvietošana: Ar bendable vārpstas un 360°rotācijas funkciju, mūsu Jumta Automašīnas Ēnā Priekšējo Vējstiklu, var novietot jebkurā vietā, kur vēlaties.Vai jums ir nepieciešams, lai segtu priekšā, mūsu jumta var elastīgi pielāgot jūsu vajadzībām.

5. Plaša Pieteikumi :Vai jūs vadīt kravas automašīnu, SUV, vai automašīna ir šī Lietussarga Vējstikla Saules Ēnā var aizsargāt savu transportlīdzekli no apdeguma saules āra autostāvvieta.

Apraksts:

1. Aizsargāt jūsu automašīnu no saules ar šo vējstikla saulessargs jumta.Šis lietussargs ir veidots no augstas izturības materiāla, kas bloķē 99% no UV stariem un samazina temperatūru iekšpusē jūsu automašīnu.

2. To ir viegli salocīt un uzglabāt, ietaupot laiku un vietu.Jūs varat novietojiet to uz jebkuru daļu no vējstikla, atkarībā no jūsu vajadzībām.Tā ir piemērota lielākajai daļai automobiļu, Apvidus automašīnas, kravas automašīnas un citi transportlīdzekļi.

Specifikācija:

1. Materiāls: Izgatavots no tērauda un šķiedras

2. Izmērs: mazs, apmēram 79*140CM/31.10*55.12 gadā

3. Lielo izmēru par 84*145CM/33.07*57.09 gadā

4. Svars: 400g

Produktu Saraksts:

1*Jumta Vējstikla Saules Ēnā

Piezīmes:

1. Pateicoties gaismas efektiem un filmēšanas leņķi, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast.

2. Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Izgatavots no tērauda un šķiedras
  • Modeļa Numurs: Vējstikla Jumta

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs