Ausu Aizbāžņi Peldēšanai Atkārtoti Ūdensizturīgs Silikona Peldēšana Ausu Aizbāžņi Auss Pumpuri, Pieaugušiem Un Sievietēm, Snorkeling, Sērfošanu Dušā

0 Atsauksmes


  • €3.28

  • €6.83

Apraksts:

Šīs austiņas ir speciāli paredzēti peldēšanai un guļ.Tās ir unikālas trīs-sided formu, kas der snugly ausīs un nerada diskomfortu.Tie ir izgatavoti no mīksta silikona materiāla, kas ir ūdensdrošs un izturīgs.Lūdzu, pārbaudiet kreiso un labo atzīmes earbuds pirms valkā viņiem.Baudīt peldēšana un guļ bez trokšņa vai ūdens iekļūšanas.

Specifikācija:

Nosaukums: Peldēšanas Ausu Aizbāžņi

Materiāls: Videi draudzīgs un bez smaržas mīksta silikona

Izmērs: aptuveni 2,5 cm/0.98 gadā

Ideāli piemērots: Pieaugušo peldētāji, dušas kabīnes, ūdens sporta un vairāk

Izmantošanas scenāriji: peldēšana, laivošana, raftings, mācīšanās, guļammaisus, utt.

Amats: Ūdensizturīgs, Noiseproof, Trokšņa Samazināšana, Ērti, Atkārtoti

Instrukcijas:

1. Pirms valkājot, lūdzu, pārbaudiet, vai kreiso un labo zīmes, lai pārliecinātos, vai earbuds atbilst jūsu ausīm.

2. Pēc tam, kad valkā, pārliecinieties, vai ūdensizturīgs sieta slāni, kas aptver ausis un pielāgot to pareizi.

3. Pēc tam, kad valkā, centieties izvairīties no ausu aizbāžņi, lai sazinātos ar ārpasauli, citādi trokšņa samazināšanas ietekme tiks samazināta.

4. Pēc tam, kad valkā, lūdzu, nomazgājiet un nosusiniet pēc lietošanas, un uzglabāt atsevišķā kastē, lai saglabātu ausu aizbāžņus tīrus.

Iepakojuma Saraksts:

Peldēšana Ausu Aizbāžņi,*2

Ausu aizbāžņi atsevišķas kastes*1

Piezīme:

1. Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas efektiem, faktiskā krāsa produkts var nedaudz atšķirties no krāsas, kā parādīts attēlā.Paldies!

2. Pateicoties manuāla mērīšana, mērīšanas novirze no 1-3cm ir atļauts.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1. [ Unikālu Trīs-Sided Dizaina ] Šie ausu aizbāžņi ir unikāla trīs-sided dizains, kas pielāgojas dažādiem auss kanālā izmēros un dod comfy fit.Tāpēc, ka tie ir veidoti pēc cilvēka gliemezi struktūra, tās paliek nodot, kamēr jūs peldēt.

2. [ Ūdensizturīgs Sieta Slāni ] Šie ausu aizbāžņi, peldēšanai ir ūdensizturīgs sieta slānis, kas novērš ūdens iekļūšanu ausīs, vienlaikus ļaujot gaisa cauri.Tie ir ērti valkāt un nerada diskomfortu, vai spiediens ausīs.

3. [ Gadījumos, Lietošanas ] Šie ausu aizbāžņi, zīmogs jūsu ausis no ūdens.Vai jums ir peldēšana, laivu, plostu vai studējot, jūs varat saglabāt jūsu ausis sausas un veselīgi.Viņi strādā arī labi guļ un bloķējot trokšņa.

4. [ Mīksts Silikona Materiāls] Ūdens var izraisīt ausu diskomforts, bet šie ausu aizbāžņi, var palīdzēt jums izvairīties no tā, ka.Tie ir izgatavoti no mīksta silikona materiāla, kas ir atkārtoti lietojami, mazgājami un videi draudzīgi.Tie bloķē ūdens iekļūšanu ausīs, kamēr peldēšana.

5. [ Labu Jaunu Lietotāja Pieredzi ] Šie ausu aizbāžņi ir speciāli izstrādāta, lai peldētāji, kuri vēlas, lai izvairītos no ausu diskomforts, ko izraisa ūdens.Tie ir kreiso un labo atzīmes earbuds, lai nodrošinātu jūs valkā tos pareizi.Tāpēc, ka tie ir mazgājami un lietot atkārtoti, jūs varat saglabāt tos atsevišķā kastē, kas nāk ar produktu.

  • Modeļa Numurs: Peldēšana Ausu Aizbāžņi
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs