Saules Gaismas 208 LED Saules enerģijas Kustības Sensors, Gaismas, Drošības Ūdensnecaurlaidīga Saules prožektors ar 5M Kabeli Pagalmā, Sētas Dārza

0 Atsauksmes


  • €20.16

  • €32.51

Tagi: led saules enerģijas kustības sensors

Produkta Apraksts Sadalīt Dizains un Viegla Uzstādīšana: Mūsu saules āra gaismas atdala saules panelis no galvenajiem apgaismojuma vienības.Ar 16.5 pēdu kabeli, jūs varat izvietot saules bateriju paneli jebkurā vietā ar maksimālo saules gaismas iedarbības.Šis produkts ir viegli uzstādīt, izmantojot komplektā iekļauto skrūves un nav nepieciešama vadu vai enerģijas apgādi.Mēs iesakām uzstādīt tādā augstumā, kas nodrošina saules panelis var saņemt maksimālo saules gaismas.Izturīgs un Weather Resistant: Izstrādāts ar augstas stiprības materiāla un ir ūdensizturīgs IP65 vērtējumu, mūsu saules gaisma var izturēt dažādus laika apstākļus, piemēram, sniegs, sals, augsta temperatūra, un lietus.Ar spēju pārvērst līdz 20% no saules gaismu elektroenerģiju, mūsu gaisma piedāvā lielisku enerģijas efektivitāti.Ultra-Spilgti & Aptvērumu: Aprīkots ar 208 LED gaismas, mūsu saules gaismu, nodrošina līdz pat 800LM spilgtums, izveidojot drošu vidi naktī.Tās uzlabotas PIR kustības sensoru piedāvā noteikšanas diapazons 120° un attālums 17-23ft.Ar grozāms saules panelis un izliekti paneļa dizains ļauj platu 180° apgaismojuma leņķī.Regulējams Apgaismojuma Režīmi: Mūsu saules gaismas funkcijas trīs dažādi režīmi.Apsardzes Režīmā: gaismas ieslēdzas ar pilnu spilgtumu par 20 sekundēm, kad tā atklāj kustību.Dim Režīms: gaisma paliek blāvs un palielina pilnu spilgtumu, kad kustība ir konstatēts.Vienmēr Ieslēgts Režīms: indikators ir izgaismots naktī tuvās gaismas uz 4-5 stundām, neatkarīgi no to kustības.Apmierinātība Garantiju: Mēs stāvēt aiz kvalitāti mūsu saules gaismas un piedāvā 30 dienu naudu atpakaļ garantiju un 24 mēnešu nomaiņu garantijas.Pieredzi starpību ar mūsu saules āra gaismas, ideālu sniegumu, ērtības un izturību jūsu āra apgaismojums vajadzībām.

Uzlabota kustības sensors palielina pamanīšanas attālums līdz 16 26ft, ideāls pagalmā drošību.

Uzlabota Kustības Sensors Efektīvu Saules Panelis Augstu Spilgtumu

  • Izmērs: 5M
  • Ir Spuldzes Iekļauts: Jā
  • Stils: Misija
  • Gaismas Avots: LED Spuldzes
  • Pamatnes Tips: NAV
  • Saules Baterijas Tips: Litija Akumulators
  • Modeļa Numurs: 206LED
  • Zīmola Nosaukums: Swiatla
  • Barošanas Avots: Saules
  • Spriegums: 3.2V
  • Funkcijas: Saules
  • Aizsardzības līmenis: IP65
  • Korpusa Materiāls: ABS
  • Ir Regulējamas,: Jā
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Sertifikācija: CCC, CE, CQC, EMS, FCC, GS, LVD, pse, RoHS, SAN, UL, VDE
  • Garantijas laiks: 12
  • Izmantošana: AVĀRIJAS
2023-07-20
Klients

Šī ir jauka maz saules gaismas, kas ir kustības aktivizē lai gan ir pāris lietas, kas varētu būt labāks. Sākšu ar to, kas man patīk: - Tas ir viegli uzstādīt. Tas nāk ar diviem montāžas kronšteini, ka jums instalēt pirmo, pēc tam virziet gaismas vai saules panelis vērā. - Saules panelis var būt uzstādīts tieši uz top gaisma vai atsevišķi novietota uz vietas, kas var saņemt vairāk saules. - Vadu saules panelis ir garš, kas ļauj daudz iespējas, lai nodrošinātu maksimālo maksu. - Kustības detektors darbojas labi. - Ar zemu un augstu spilgtuma līmeni gaismu, ir labs. - Gaismas un Saules ir regulējams, lai jūsu patikas.

2023-07-20
Klients

Vienkārši lieliski. Vienkāršs un efektīvs. Gaisma ir spilgta un ietver labas jomā. Grūti pateikt, cik daudz, kinda atkarīgs no tā, cik skaidri kādu vēlas redzēt, bet, protams, iedegas tuvāko apkārtni efektīvi un ļauj vienu, lai redzētu, kas notiek, un ofc darbojas kā iebiedēšanas līdzeklis. Gaismas efektīvi 49 metri plus. Saules panelis un ņemot vērā gan ir kompakta un tādējādi nav liels paziņojums vai izskatās neglīti un nevietā. Jauku un diskrēta. Arī tāpēc, ka saules panelis ir pievienots, izmantojot garš vads šo gaismu var izmantot, ja saule nav spīdēt, kā saka, zem nojumes ar paneli novieto tālāk prom. Tas ir liels darījumu. Gan gaismas un saules panelis ir viegli uzstādīts, tikai uz divām skrūvēm (ir komplektā), ir nepieciešama katram. Visvairāk lielisks. Arī gan var pagriezt uz punktu, cik nepieciešams. Gaisma ir standarta trīs atklāšanas veidiem, kas ir jauki.

2023-07-19
Klients

Es, piemēram, tiem. Viegli uzstādīt un dažādas pozicionēšanas iespējas. Es nevaru pateikt, kā viņi būs laiks, bungas, u.c., Es runāju par mūsdienām. Vienīgā lieta, kas man šķiet, ir zemeņu pavediens ir panelī vai saules. Ļoti labs spilgtumu. Salīdzinājumā ar integrētu paneļi, ka jūs varat atrast tirgu, gan arī šeit tie ir vēl viena lieta, no gaismas, montāžas kvalitāte. Tie, protams, nebūs mūžīgs, bet tie ir patiešām labi.

2023-07-19
Klients

Tas bija viegli instalēt, man ir perfekta vieta, kas liek saules panelis, kas vērsta uz rietumiem un gaismas/kustības sensors norādīja uz leju pie dārzs, lai novērstu nepatiesu izraisa, ka man ir pieredze ar vēršot gaismas horizontāli. Šī iedegas visa dārza teritorija daudz labāk nekā [1990] kvēlspuldze kustības sensors, salona apgaismojums uzstādīts iepriekšējais mājas īpašnieks. Ar šo vienību, kas saskaras pēcpusdienas saulē līdz saulrietu, es esmu ziņkārīgs, lai redzētu, cik ilgi plastmasas daļas, turiet nospiestu uz augšu, Arizona saule var būt brutāls.

2023-07-20
Klients

Šie lukturi ir ideāls manā pagalmā!! Man ir daži tumši plankumi, kas man ir izgaismots, kad mans suns iet ārā naktī. Šīs ir perfekts gaismas daudzumu!!!

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs