Impulsu Ģenerators, Loka Impulsa Aizdedzes Portatīvo vidusskolas Zinātne Eksperiments Negatīvu Jonu Ģenerators augstsprieguma Spole Modulis

0 Atsauksmes


  • €2.54

  • €5.91

3 v DC-4.8 V augstsprieguma Impulsu Ģenerators ar Invertoru Super Loka Impulsa Aizdedzes Modulis (apaļa forma)

1. To var izmantot, kā augstu sprieguma avots vidusskolas zinātne eksperiments, elektronisko instrumentu, negatīvu jonu ģenerators un nedaudz zinātnes.

2. Pēc tam, kad ieeju dc 3.0 V-4.8 V spriegumu, dc augsta sprieguma apmēram 10 000 V (par 1-2 cm arc) var iegūt pie izejas gals.

3. Saskaņā ar spoles princips, moduļa rezultātu augstsprieguma strāvas impulsus, mazajiem un augstu lietderības koeficientu.

4. Tas var radīt augstu temperatūru un augstfrekvences loka, var viegli aizdedzināt uzliesmojošus.

5. Perifērijas shēma ir vienkārša (vienkārši pievienojiet slēdzis ievietojiet akumulatoru), izdalījumi ir vardarbīgs.

Specifikācija: Īpašības:

To var izmantot, kā augstu sprieguma avots vidusskolas zinātne eksperiments, elektronisko instrumentu, negatīvu jonu ģenerators un nedaudz zinātnes.

Pēc tam, kad ieeju dc 3.0 V-4.8 V spriegumu, dc augsta sprieguma apmēram 10 000 V (par 1-2 cm arc) var iegūt pie izejas gals.

Saskaņā ar spoles princips, moduļa rezultātu augstsprieguma strāvas impulsus, mazajiem un augstu lietderības koeficientu.

Tas var radīt augstu temperatūru un augstfrekvences loka, var viegli aizdedzināt uzliesmojošus.

Perifērijas shēma ir vienkārša (vienkārši pievienojiet slēdzis ievietojiet akumulatoru), izdalījumi ir vardarbīgs.

Specifikācija:

Ieejas spriegums: 3.0 -4.8 V (1* 3.7 v litija bateriju )

Ieejas strāva: 1-3A

Izejas spriegums: par 400KV (lūdzu, pievērsiet uzmanību tam, lai drošības, izmantojot

Izejas strāva: ≤0.5 A

Gāzizlādes attālums starp augstsprieguma stabi: 0.5-1.5 cm (aiz robežas)

Darba nepārtraukti laiks: 10 sekunžu laikā

Uzmanību!Ieejas spriegums ietekmēs izejas spriegums un loka attālums.

Forma: T formas, L formas, forma, apaļas formas(nav obligāts)

Svars: Apm.32g~37g/1.1 oz~1.3 oz

Instalācijas veids:

Ievades beigas: sarkanā+ dzeltenā-

Izejas beigas: 2 gab pašas krāsas vadu

Iepakojums saraksts:

1 x Impulsa Ģenerators

Piezīme:

1.Izvairīties no augstas spriegums bez slodzes strāvas padeve. (tas ir nepieciešams, lai pielāgotu atbilstošu attālumā no augstsprieguma kabeļu beigām, pirms rosinošs.Attālums no augstsprieguma kabeli, lai pull loka ir tieši proporcionāla spriegumam un akumulatora kapacitāte, ko izmanto.Ja mērīšanas loka attālums, testu veic no īstermiņa līdz garš.

2.Jauda ir stingri aizliegts, ja tās pārsniedz maksimālā loka attālums.Kā augstsprieguma enerģijas nevar atlaist, moduļus ir viegli sabojāt.

3.Jauda ir liela, un tā nav piemērota iekšējā siltuma izkliedi, tāpēc tas nav darbs, uz ilgu laiku

4.Par ieejas jauda: 3.7 v litija akumulators var izmantot sērijām, piemēram, 18650 baterijas un Niķeļa-kadmija/Ni-mh akumulatoru , vai 4V svina-Skābes akumulatori

5.Lūdzu, stingri ievērojiet izmantot metodes un piesardzības pasākumi, lai darbotos modulī, pretējā gadījumā tas ir viegli bojāt moduli!

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Par kuģošanas

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs kuģis uz apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktiskā preci un jūsu atsauci .

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu noteiktajā laika periodā, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Mēs pārdevējs nav atbildīgs par ievedmuitas nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota.

9. BR pircējs, lūdzu, sniedziet cpf vai cnpj, tas būs labāk, lai jūs varētu saņemt to daudz ātrāk.paldies

Atgriešanās un Kompensāciju

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Inlimbazi.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ
  • Zīmola Nosaukums: WALFRONT

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs