Izlietne Uzglabāšanas Plaukts Nav Caurumošanas Izlietne Uzglabāšanas Pakaramais Ar Drenāžas Teknes Virtuves Organizators Paplātes Dishcloths Skruberus Sūkļi

0 Atsauksmes


  • €80.81

  • €161.63

Izlietne Uzglabāšanas Plaukts - Viegli Uzstādīt un Uzturēt Tīru Countertop

Šī izlietne uzglabāšanas plaukts ir ideāls, lai uzglabātu skruberus, sūkļus, birstes un citus nelielus priekšmetus.Tas ir viegli uzstādīt, bez urbšanas vai nepieciešami instrumenti.Vienkārši pievienojiet to uz izlietnes malas.Plaukts ir izgatavots no izturīga ABS, kas pretojas rūsas ilgu laika izmantošanu.Tas arī ir drenāžas caurumiem, lai novērstu ūdens uzkrāšanos un saglabāt savu priekšmetus, sausa un tīra.Ar šo izlietne uzglabāšanas plaukts, jūs varat ietaupīt vietu un uzturēt jūsu countertop kārtīgs.

Specifikācija:

Izmērs: (par)26*12.2*4.6 cm/10.24*4.8*1.81 collas

Materiāli: ABS

Iepakojuma Saraksts:

1gb* Izlietne Drenāžas Plaukts

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Viegli Uzstādīt: Šī izlietne uzglabāšanas plaukts ir spēcīgu līmi dizains, kas darbojas uz lielāko gludām virsmām viegli, bez papildus instrumentiem.Šī izlietne uzglabāšanas plaukts palīdz jums saglabāt jūsu virtuves telpa un saglabāt jūsu izlietne vieta būtu tīra un sakārtota.

2.Sausa un Tīra Dishcloth: Ar drenāžas caurumiem un noņemams drainboard, mūsu izlietne uzglabāšanas plaukts ļauj sausā jūsu dishcloth viegli.Tas arī saglabā savu countertop tīru un ir dishcloth žāvēšanas paliktnis.

3.Telpas Taupīšanas Risinājums: Šis izlietne uzglabāšanas plaukts ļauj jums saglabāt jūsu skruberus, trauku želeja, dishcloths, dvieļi un sūkļi, praktisks un ērts veids, kā optimizēt jūsu virtuves efektivitāti un ērtības.

4.Uzticams Materiāli: Šī izlietne uzglabāšanas plaukts ir izgatavots no augstas kvalitātes ABS materiāla, kas var izturēt ilgu laiku izmantot.Tas ir izlietne sūkļa turētājs, kas uztur jūsu sūklis sausa un tīra.

5.Saglabāt Virtuves Organizē: Šī izlietne uzglabāšanas plaukts ir āķi un liela slodze gultņiem, lai palīdzētu jums saglabāt jūsu mazo preces ar vieglumu.Jūs varat izmantot šo ērto un kompakta izlietne turētājs sūkļi, dvieļi, un vairāk.

  • Materiāls: Plastmasas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs