Augstas Temperatūras Gludināšanas Siltumizolācijas Acs Gludināšanas Aizsargapģērbs Acs Tvaika Gludeklis Gludināmais Pad Cloth Gludināmais Dēlis

0 Atsauksmes


  • €3.96

  • €7.93

krāsa: pelēka

Izmērs: 24*14cm

Materiāls: ABS+TT

Komplektā Ietilpst: 1*Cepeškrāsns Cimdus

motīvs:

1. Neliels izmērs un vieglais svars, to var viegli noņemt visu veidu grumbas uz apģērba.Ūdens izturīgs virsmas pilnīgi plombas no mitruma un novērš tvaika iekļūšanu cimdu.Acs kabatām saglabāt jūsu rokas vēdināmā un ērti.

2. Liela laukuma dizains, lielāks par plaukstu no parastiem cilvēkiem, piemērota visu veidu cilvēkiem.Iebūvēts cilpu, lai viegli piekļūt.Palīdz viegli dzelzs krekli, mēteļi, jakas, T-krekli un vairāk.

3. Ārējā kārta no šī tvaika cimds ir profesionāls anti-applaucējums siltumizolācijas audums.Pret augstu temperatūru izturīga izolācija kokvilnas, efektīvāk siltināt siltuma un izvairīties no tvaika.

4. Piemērots visiem tvaika gludekļiem, piemēram, apģērbu, gludekļi, rokas tvaika gludekļiem, vertikālās apģērba dzelži, utt.Plaša gludināšana, norādīja kakla un piedurknēm

Piezīmes:

1. Lūdzu, atļauts 1-3mm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies par jūsu sapratni!

2. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, lūdzu, saprast, ka attēlā var neatspoguļot faktisko krāsu preci.

Par Maksājumu

1.Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

2.Pilns maksājums jāveic 7 dienu laikā pēc izvietojot savu pasūtījumu, vai pasūtījumu, būs spēkā neesošu vai anulēta ar sistēmu.

3.Pārliecinieties, ka jums ir veikuši jebkādu detalizētu informāciju, piemēram, kontaktpersona,adrese,pasta indekss un tālruņa numurs, aizpildot pircēja informācija.KRIEVI ir sniegt mums pilnu nosaukumu, jo no krievijas politikas pastu

Sūtījumu nosūtīšana un Piegāde

1.Inlimbazi.lv Standarta Piegāde:Par 10-35 Darba Dienām ierasties

2.Ķīnas ziņu Gaisa Pasts : Par 15-90 Darba Dienas ierodas.

3.DHL:Apmēram 5-15 Darba Dienas ierasties

Par Atsauksmes

1.Pircēja sākumā apstiprinājums tiks augsti novērtēts, saņemot vienumus.

2.Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai tevi 1 minūti,bet šī 1 minūti, ir ārkārtīgi svarīga nozīme, lai mums.

3.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.

Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!Paldies par jūsu atbalstu un saprast!

  • Materiāls: ABS+TT
  • Stils: Portatīvie
  • Izmērs: 24*14cm
  • Krāsa: Pelēka
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: RONH

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs