Slēdzenes, piekaramās Hasps Kopums, Slēdžu Kārbas Bloķēšanas 6 Caurums Dizains Drošības Drošs Pierādījums, Rūpniecības Iekārtu (1.5/38Mm Vīt)

0 Atsauksmes

  • Kategorijas: Aparatūra
  • Preces Kods: i12444
  • Pieejamība: Noliktavā

  • €12.83

  • €17.82

1. Premium Materiāls: Piekaramās atslēgas funkciju, kas nav vadošs termoplastisks, ciets, misiņa, baloni un nerūsējošā tērauda eņģes uzticams stiprumu un noturību.

2. Droši Hasp: unikāla žokļa dizains padara bloķēšanas kompaktu; 6 caurumu dizains ir ērts vairāki cilvēki, lai bloķētu un tag iekārtas.

3. Izturīga Konstrukcija: hasp ir izgatavots no tērauda kopumā, izturīgs un drošs pierādījums, un virsmas pārklāšana ir augstas temperatūras pretestību un lielisku izolāciju.

4. Augsta Drošība: hasp var noņemt tikai ar pēdējo tehniskās apkopes darbiniekiem, pretējā gadījumā ierīce nevar atvērt, nodrošinot, ka ekspluatācijas un tehniskās apkopes statuss.

5. Izmēri: diametrs atslēgas caurums ir 10.5 mm, diametrs piekaramo atslēgu staru 6mm, un piekaramo atslēgu, garums 38mm.

Vienuma Tips:Lokauts Tagout Komplekts

Mērķis:Labiekārtošanas Darbi

Piezīme:Lūdzu, pārbaudiet un nomainiet regulāri!

Krāsa:Sarkana

Materiāls:Nerūsējošais tērauds

Izmērs:

Atslēgas Cauruma Diametrs:Apm.10.5 mm/0.41 gadā

Slēdzenes, Staru Kūļa Diametrs:Apm.6mm/0.24 gadā

Slēdzenes Garums:Apm.1.5/38mm / 1In/25mm

Iepakojuma Saturs:

1 x Hasp

1 x Hang tag

2 x Slēdzenes

4 x taustiņu

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs