Piepūšamās Peldēt Sēdeklis Bērnu Peldēšanas Aplis Auto Forma Kid Bērnu Peldēt Gredzenu Piederumi Toddler Peldēšana Gredzenu Ūdens Fun Pool Rotaļlietas

0 Atsauksmes


  • €5.23

  • €7.47

Piepūšams Bērnu Peldbaseins Gredzenu PVC Automašīnu Ragu Laivu, Bērnu Baseins Ūdens Peldoša Sēdekļa Jautri Asaru izturīgs pret Ūdens Rotaļlietas Beach Pool Puse

Motīvs:

1.Auto ragu laivu peldēšana gredzens: Divi dual rokturi bērnu peldēšanas gredzens nodrošina drošu saķeri bērniem, lai saglabātu līdzsvaru, bet spēlē ūdenī.Sūklis sēdekļa konstrukcija ar peldspējas tur bērni droši un ērti, neļaujot tiem nokrist.

2.Izturīga un videi draudzīgu PVC materiāls: Šajā toddler peldēt aplis ir izgatavots no augstas kvalitātes PVC materiāla, kas ir grūts, elastīgs un izturīgs.Ūdensizturīgs un asaru-izturīgi materiāli, kas nodrošina ilgstošu lietošanu, bet bezšuvju malas nodrošina maksimālu drošību.

3.Karikatūra dizains: unikāla dizaina šis baseins bērnu ūdens sēdeklis aprīkots ar sviru un stūre, kas ļautu bērniem rotaļīgi vadīt un kontrolēt savu laivu.

4.Dubultā gaisa necaurlaidīgas konstrukcijas: dubultā gaisa necaurlaidīgās dizaina bērniem peldēt gredzenu sēdekļa novērš gaisa noplūdi, nodrošina drošumu un ilgmūžību produktu.Pat tad, ja ārējā gaisa sprauslas nejauši atklāja, gaiss lēnām, bez noplūdes, kas izraisa pēkšņu deflācija.

5.Ideāls dažādos gadījumos: Šī peldbaseins bērniem peldoša sēdekļa riņķis ir ideāls peldbaseini, pludmales, ezeri, vai jebkuru ūdens piedzīvojumu.

Specifikācija:

Modeļa Numurs: Auto Ragu Laivu, Bērnu Peldēšana Gredzens

Produkta nosaukums: Auto Ragu Laivu, Bērnu Peldēšana Gredzens

Produkta galvenie materiāls: PVC

Stils (pēc izvēles): Maza Zila, Maza Rozā, Policijas Auto Zila

Iepakojuma lielums: Par 160x160x50mm/6.3x6.3x1.96in

Produkta bruto svars: 180g

Piemērots Bērniem vecumā no 1-5 (teritorijā 25KG)

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 x Baby Swimming Gredzens

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: Bērnu Peldēšanas Riņķi
  • Gadījumā Cilvēki: Bērnu
2023-08-04
Klients

Stūres pastāvīgi krīt nost

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs