20Piece 1/4Inch-15 Vītne Regulējams Mēbeles Levelers Skrūvi Kājām, Mēbeļu Kājas, Melna

0 Atsauksmes


  • €4.80

  • €6.66

Waht Jūs Saņemsiet, Un Izvēlēties Pareizu Produkta Izmērs: 20 gabali, iepakoti vienā maisā.1/4inch-20 UNC vārpstas vītne ir par 0,6 collas(15 mm) garš, un diametra apaļas pamatnes ir ap 0,63 collu(16 mm).

Spēcīgu Bāzi Materiālu Var Atļauties Vairāk nekā #250 Svars:Apakšā maza melna pamatne ir izgatavota no ABS ar non-skid dizains var atļauties kopīgu mēbeles svars un no istabas.Cinkota metāla skrūves ir uzticama,izturīga un labāk rūsas izturība, lai pēdējā ilgu laiku.

Nesalīdzināmi Viegli Izmantot: Jūs varat skrūves grīdas levelers ar esošo pavedienu, kas tieši vai atkārtoti dirll 1/4inch caurumu,skrūve levelers un līmeni jūsu krēsli un galdi izvairītos no kratīšanas,un aizsargā jūsu mēbeles no bojāta.

izdaiļot Jūsu Šķelto Mēbeles Baudīt Komfortu:piemērots visu veidu grīdu tostarp koksnes, lamināta, masīvkoka, flīzes, paklājs,papildu izvairītos no trokšņa un var pārvietot viegli.Pieteicās galdi, kastes, skapji, galdi, krēsli, veļas mašīna paaugstinātas, vannas istabas skapji,apavu skapji,TV skapji, tējas mašīnas, un citas mēbeles, praktisko un ērts.

Bezmaksas Regulēšana: Skrūves mēbeles nivelieris vērā, augstums krēsli un galdi vēlaties līmenī.Viegli darboties, bezmaksas un viegli izmantot, ir labs palīgs, lai jūsu mājas dzīvi.

Krāsa:melna

Materiāls:Cinkota metāla+ABS

Iepakojuma Saturs:

20 x Vītnes Skrūvi

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs