Āra Klp Klipu Gaismas Magnētisko Lukturis USB Lādēšanas Gaismiņa 6 Režīmi XPG+COB Ūdensizturīgs Lukturu Nakts Zvejas Kempings

0 Atsauksmes


  • €3.43

  • €8.38

500LM Magnētisko Iesūkšanas Lukturu 6 Režīmi, Daudzfunkcionāls galveno Lukturu Tipa C Uzlādējams iedarbību ipx4 Ūdensizturīgs par Tūrisma Pārgājieni Darbojas

Motīvs:

1. Regulējams un Izturīgs: Šis lukturis funkcijas dual attālumus, regulējams leņķis, uzlādes aizsardzību, lielas ietilpības litija baterijas, sabiedrība ar magnētisko sūknēšanas palīdzību, var izmantot kā cepurīti klipu gaisma, seši režīmi korekcijas, un ir dzīve-ūdensizturīgs.

2. Augstas Kvalitātes, Spilgti LED Gaismas: Ar trīs gaismas avotiem un seši regulējami režīmi, šis lukturis nodrošina kvalitatīvu, spilgtu gaismu, kas var brīvi regulēt, lai atbilstu jūsu vajadzībām.

3. Ērts Magnētiskais Dizains: spēcīgs magnētiskais adsorbcijas dizaina aizmugurē padara šo lukturis ērts nakts darbojas vai jebkuru citu āra aktivitāšu, atbrīvojot jūsu rokās.

4. Vairākas Funkcijas: papildus apgaismojuma, šis mini lampa arī ir moskītu atgrūdošs sarkanās gaismas un avārijas signalizācijas funkcijas.Sarkanā gaisma ir dažādi izmantošanas veidi, piemēram, braucot prom odi, biškopība, drošības brīdinājumus, utt.To var izmantot arī kā klp klipu gaismas ar lampu galvu spēja pagriezt par 180 grādiem, tāpēc tas ir piemērots dažādiem scenārijiem.

5. Viegls un Pārnēsājamo: Sver tikai 56g, šis portatīvais gaismas ir mazs, viegls un ērti valkāt ilgstoši, un ir saderīga ar dažādām ātrās uzlādes iespējas ērtu, drošu un efektīvu uzlādi, izmantojot jauna tipa USB-C interfeisu.

Specifikācija:

Materiāls: ABS+PC+silikona

Krāsu (pēc izvēles): melna, armijas zaļa

Neto svars: 56g

Izmērs: 74mm/2.91 gadā * 45mm/1.77 gadā * 15mm/0,59

Gaismas avots: balts/sarkans gaismas

Uzlāde: Tips-c uzlāde

Gaismas avots: XPG+COB

Spilgtums: 500LM

Baterijas tips: 500 ma litija polimēru akumulators

Uzlādes laiks: 2-3 stundas

Akumulatora uzlādes laiks: 3-5 stundas

Ūdensizturīgs: iedarbību ipx4

Paplašinājums: Var izmantot darba gaismas/cap klipu gaismas

Aina: Nakts makšķerēšana, nakts izjādes, apkopes, utt.

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 x daudzfunkcionāls lukturu

1 x uzlādes kabelis

1 x klp klipu

1 x lietošanas rokasgrāmata

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Sertifikācija: NAV
  • Zīmola Nosaukums: alloet

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs