Ūdensizturīgs Āra Pulksteņi Retro Iekštelpu Āra Sienas Pulksteņi Ar Termometrs Āra Sienas Pulkstenis Ūdensnecaurlaidīgs, Lai Dzīvojamā Istaba Guļamistaba

0 Atsauksmes

  • Kategorijas: Pulksteņi
  • Preces Kods: i14218
  • Pieejamība: Noliktavā

  • €110.58

  • €221.17

Apraksts:

Ūdensizturīgs Āra Pulksteņi Iekštelpu vai āra ikdienas lietošanai.Izturīga karkasa un plakana stikla lēcu , kas padara to viegli tīrīt un uztur putekļu prom no skalas.Piemērots āra terases,dārzs,vannas istaba,mājas dekoru.Tas ir funkcionāls Iekštelpu/Āra pulkstenis ir iebūvēts Analogais apkārtējā dual temperatūra,Tāpēc, ka jūs vienmēr varat zināt pašreizējo temperatūru.Automātiski pasākumi precīzu Iekštelpu/āra temperatūra.

Specifikācija:

Nosaukums: Āra Ūdensizturīgs Pulkstenis

Materiāls: ABS

Izmērs: aptuveni 30cm/11.81 jo diametrs

Iepakojuma saraksts:

1 x Āra Pulkstenis

Piezīme:

1. Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas efektiem, faktiskā krāsa produkts var nedaudz atšķirties no krāsas, kā parādīts attēlā.Paldies!

2. Pateicoties manuāla mērīšana, mērīšanas novirze no 1-3cm ir atļauts.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.【Ūdensnecaurlaidīgs un Grafiku, Precīzi] aicina Rūpīgi izstrādāta, lai aizsargātu no lietus, sniega, slapjdraņķa vai saule, sienas pulkstenis pati izmanto kvarca kustība konstrukciju, lai nodrošinātu precīzu laiku.

2.【Mitrums Displejs] aicina Jūs vienmēr būtu informēti par temperatūru, pateicoties noderīgu iekštelpu/āra pulkstenis iebūvēto dual analog apkārtējās vides temperatūras.precīzi un automātiski pasākumi temperatūra iekšpusē un ārpusē.

3.【Plašu Piemērošanu] aicina ūdensizturīgs pulkstenis tiek izmantots iekštelpu un āra darbu, dzīvojamās istabas, guļamistabas, virtuves, klases, pat āra dārzā, un jebkurā vidē, kas jums nepieciešams.

4.【Vienkārši Lasīt] aicina lielu treknrakstā cipari melnā krāsā uz balta fona ir vieglāk lasīt un padarītu šo ļoti vizuāli pievilcīgu pulkstenis.Liela Āra Pulkstenis ir viegli lasīt.

5.【Spēcīgs un Izturīgs] aicina Ūdensizturīgs Āra Pulksteņi ir izgatavoti no izturīga ABS materiāla, kas ir stipras un gaismas, mazo un pārnēsājamo, nav viegli sabojāt vai salauzt.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Ir Smart Ierīces: No
  • Stils: Mūsdienu Stils

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs