100pcs/Set Ketona Sloksnes Mājas Ketozi Urīnā Urīna Testu Atkins Diētu Zaudēt Svaru Analīze Keto Sloksnes, Veselīgs Uzturs, Ķermeņa Testeris

0 Atsauksmes


  • €56.19

  • €112.39

Funkcijas:

1. Tas palīdz pārbaude 9 kritiskos parametrus, lai apstiprinātu, vai jūs esat ketozi.

2. Pārbaudot urīnu padara jūs zināt vairāk par jūsu ķermeņa, kas ļauj jums plānot to, ko pārtikas un dzērienu ēst un uzņemt un kuras, lai izvairītos no.

3. Nodrošina ātru un precīzu rezultātu un uzraudzības jūsu ketonu līmenis.

4. 100 precizitāte keto testeri sloksnes vienu pudeli.Piemērots zemu carb diētu un cilvēkiem ketogenic diet.

5. Pietiekami mazs, lai saglabātu jūsu maka vai somas.Lielisks lietošanai mājās un ceļojumu izmantot.

Specifikācija:

Nosaukums: Ketona Teststrēmeļu

Iepakojuma Svars: aptuveni 130g

Instrukcijas:

1. Noņemiet sloksni no pudeles, un tas nekavējoties.

2. Iegremdēt reaģenta jomā teststrēmeli uz urīna parauga un ātri izņemt.

3. Noslaukiet lieko urīns no malas paraugu konteinerā.

4. 60 sekunžu laikā, nolasīt testa rezultātus rūpīgi labos gaismas un dot pārbaudes vietā, tuvu atbilstošu krāsu diagrammas uz pudeles etiķetes.

Iepakojuma Saraksts:

1*100 teststrēmeļu

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efekti, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas, kas parādīja bildes.

2. Lūdzu, piedod nedaudz mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.9 Testa Parametri: ketona sloksnes var pārbaudīt 9 kritiskos parametrus, tostarp urobilinogen, bilirubīna, ketona, asinis, proteīns, pH, leikocīti, un vairāk.

2.Zināt Savu Ķermeni Labāk: Pārbaudīt jūsu urīns ir viens no drošākais, vienkāršākais un visvairāk precīzu veidi, kā uzzināt vairāk par savu ķermeni.Tas ļauj jums plānot pārtiku un dzērienus, jūs vēlaties, lai ēst un ēst un pārtikas produktu un dzērienu jūs vēlaties, lai izvairītos no.

3.Atklāt UTI Agrīnās Pazīmes: Pārbaudi savu ķermeni, pirms slimība sāk veidot pati.Saglabāt acu par tiem, parametri, pēc tam, izmantojot urīna testa sloksnītēm.

4.Portatīvo un Maziem: pietiekami Kompakts, lai ietilptu jūsu somā vai maisā, jūs varat novērtēt savu ketonu līmenis ātri un viegli, vai ceļot, strādāt, izmantot, trenažieru zāle, vai mājās.

5.Ātri Rezultāti: Vienkārši likt sloksnes urīna parauga 1-2s, tad jāgaida 2 minūtes.Salīdzināt mērītāju krāsu, lai mūsu diagrammas, lai noteiktu, ja jūs esat ketozi.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs