4 Collu Dušas Galvas Augsta Spiediena Rokas Dušas Spray 5 Režīmi Augstas Plūsmas Leņķis Regulējams Leakproof Luksusa Dušas Pieredze

0 Atsauksmes


  • €2.18

  • €4.74

U. S. pircēju uzmanību:

Jomas, kurās MUMS noliktava nenodrošina preces: Havaju salām, Alaska, puertoriko, Guamu un citi ASV aizjūras teritorijām.Un militāro adresi.Bet jūs varat izvēlēties kuģis no Ķīnas.

Spānijas pircēju uzmanību:

Ja jūsu adrese ietver šādus pasta kods lūdzu, nelietojiet izvēlēties spānijas noliktavā.

Tā zip kods sākas ar 35/38.

Aizjūras noliktavām nevar tikt sniegts.Bet jūs varat izvēlēties kuģis no Ķīnas.

4 Collu Rokas Dušas Spray Augsta Spiediena Nokrišņu Showerhead 5 Režīmi Augstas Plūsmas Leņķis Regulējams Leakproof Luksusa Dušas Pieredze

Funkcijas:

1.Augstspiediena: Baudīt spēcīgu un uzmundrinošu dušas ar šo dušas galvas, kas piedāvā 5 dažādu izsmidzināšanas režīmi - Masāža, Masāža+lietus, Lietus, Lietus+Migla.Viegli pārslēgties starp dažādiem spray iestatījumus, izmantojot intuitīvu vadības sviru, sākot no maiga migla, lai koncentrētu masāža aerosoli.

2.Premium Kvalitātes: Izstrādāts no augstas kvalitātes ABS plastmasas, šī fiksētā dušas ir viegls, izturīgs un izturīgs pret rūsu.Tas nodrošina stabilu un konsekventu ūdens plūsma, plaši smidzināšanas pārklājuma un spa-kā peldvietu pieredzi.Nodrošināt savu ģimeni ar veselīgu un patīkamu dušas risinājumu.

3.Bez piepūles Iekārta: Nav instrumentu, ir nepieciešams instalēšanai.Vienkārši vērpjot un nostipriniet to savā vietā, un jums tiks izveidota un darbojas dažu minūšu laikā.Tas ir lieliska izvēle, lai aizstātu savu esošo vannas istaba showerhead problēmu-free.

4.360° Regulējams Ball Joint: dušas uzgalis aprīkots ar 360° regulējams ball joint savienojums, kas ļauj jums bez piepūles pielāgotu leņķi vai virzienu, atbilstoši jūsu vēlamo vietu.Izbaudiet ērtāku dušas pieredzi no komforts jūsu pašu mājās.

5.Augstas Plūsmas Filtrs: Šī kombinācija rotējoša showerhead un filtrs palīdz noņemt hloru, fluoru, smagie metāli un citi noguldījumi, novērst slimības, piemēram, ekzēma, sausa āda un blaugznas.

Specifikācija:

Sertifikācija: NAV

Izcelsmes Valsts: Ķīna

Instalācijas Veids: Griestos Iemontētu

Materiāls: ABS Plastmasa

Tips: Fiksēta Grozāms Tips

Dušas forma: Apaļa

Modeļa Numurs: Dušas Galvas

Stils: Viena Galva

Ir Smart Ierīce: nav

Izmērs:Uzgalis: 10.4*8cm/4.06*3.12 gadā

Filtrs: 11.7*8.4 cm/4.56*3.28 gadā

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

01: 1*Smidzinātājs vadītājs

02: 1*Filtrs

03: 1* Smidzinātājs vadītājs

1*Filtrs

  • Materiāls: ABS Plastmasas
  • Ir Smart Ierīces: No
  • Dušas forma: Kārta
  • Veids: Fiksēto Grozāms Tips
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Instalācijas Veids: Griestos Iemontētu
  • Zīmola Nosaukums: alloet
  • Modeļa Numurs: dušas galvu
  • Stils: Viena Vadītājs

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs