Āra Bat Mājas, Koka Patversme Sikspārņu Kolonija, Atkārtoti Bat Lodziņā Mājā Koka Apdare Ziemošanai Koka Nūja Ligzdu

0 Atsauksmes

  • Kategorijas: Pet Produkti
  • Preces Kods: i14712
  • Pieejamība: Noliktavā

  • €101.41

  • €202.83

Patversme sikspārņiem, kas patīk, kas meklē barību krēslā, tas āra sikspārņu biotopu māja ir izgatavoti no pārstrādājamiem materiāliem.Nūjas novērtēs mājīgu naktis, kā arī to, ka jūsu piemājas kļūs sveikt mājas par viņiem!

Materiāls: Sanhe koka

Izmēri: (apm.) 24*8.3*9.3 cm/9.45*3.27*3.66 collas

Iepakojuma Saraksts:

Divslāņu āra bat mājas*1

vai

Vienslāņa āra bat mājas*1

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Ideāls Sugas: Atbalsts vietējo bat kopienu, ko piedāvā šī dabīgā koka bat ala.Sikspārņi būs mīlēt to sugai atbilstošu patversmi, nodrošinot tos ar drošu mājās.Paplašināt bioloģiskās daudzveidības radot nakts patvērumu šīm būtiskajām radības.

2.Ideāls Naktis: Izbaudiet nepārtrauktu, mājīgu vasaras naktis ar mūsu Āra Sikspārņu būrīšus.Tie noderīga repelenti saglabāt nepatīkams odi prom, nodrošinot jūs varat atpūsties un atrist ērti dabas skavās.

3.Pielāgot Sugas: pilnībā Izgatavota no dabīgā koka, šī nūja māja veidota no neapstrādātas triko koka nodrošina un ziemas kopmītnes sikspārņiem un nodrošina ilgtspējīgu risinājumu, lai visu gadu sikspārņu aizsardzību ar videi draudzīgu dizainu.Piemērots visiem gadalaikiem.

4.Viegli Strādāt ar: Vienkārši izmantot mūsu Āra Sikspārņu būrīšus, lai visu gadu patversmē.Tas nodrošina ligzdošanas un ziemošanas vietas vasarā un ziemā, tā nodrošina perfektu risinājumu, lai saglabātu dzīvniekiem droši no skarbajiem laika apstākļiem.Piemērots visiem gadalaikiem!

5.Pieredze Raksturs: Ar mūsu Āra Sikspārņu būrīšus, kas raksturo galveno atbalsta un ieejas spraugu, ļaujiet sikspārņi ir dabas slēptuvi, kamēr jūs skatīties tos lopbarības pie krēsla.Šī dārza piederumu sniedz lielisku iespēju par novērošanas, tikai jānodrošina, lai netraucētu tos, kā dzīvnieki, kas var piekļūt jebkurā laikā.

  • Materiāls: KOKVILNAS
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs