Sieviešu Sporta Krūšturis Bikses Uzstādīt Aktīvo Valkāt Sporta Treniņu Apģērbu, kas Piemērots Treniņu Apmācības PR Pārdošana

0 Atsauksmes


  • €22.98

  • €33.30

Tagi: krūšturis bikses kopa

Sieviešu Sporta Krūšturis Bikses Uzstādīt Aktīvo Valkāt Sporta Treniņu Apģērbu, kas Piemērots Treniņu Apmācības PR Pārdošana

Apraksts:

Funkcijas:

Dizains: Mūsu sieviešu sporta krūšturis bikses kopa piedāvā nevainojamu kultūraugu top un legingiem apģērbs, kas nodrošina komfortablu un vienmērīgu fit, kas nodrošina maksimālu kustību laikā jūsu treniņa vai treniņa.

Audums: Izgatavots no labas kvalitātes, mitruma wicking audumi, mūsu sieviešu sporta krūšturis bikses kopums palīdz, lai saglabātu jums atdzist un sausā laikā pat visvairāk intensīvu workouts.

Universāls Apģērbs: Vai jūs esat hitting sporta zāle, gatavojas palaist, vai nodarbojoties ar jogu, mūsu sieviešu sporta krūšturis bikses komplekts ir perfekta izvēle.

Stilīgs Dizains: Ar savu gluds, moderns dizains un uzkrītošā krāsu, mūsu sieviešu sporta krūšturis bikses kopa ir tik stilīgs, jo tas ir funkcionāls.

Klientu Serviss: Ar klientu gandarījumu, jo mūsu pirmā prioritāte, mēs piedāvājam gandarījumu pakalpojumu visās mūsu preces.Ja jums ir jebkādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums laika.Mēs sniegs jums atbildes, cik drīz vien iespējams.

Specifikācijas:

Materiāls: Ķīmisko Šķiedru

Izmērs,Krūtis(cm),Krūšturis Garums(cm),Viduklis(cm),Gūžas(cm),Bikses Garums(cm)

S,36,28,30,36,82

M,38,29.5,32,38,84

L,40,31,34,40,86

Piezīmes:

Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana un dažādu monitoru.

Komplektā Ietilpst:

1*Krūšturis

1*Bikses

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Materiāls: Poliestera

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs