16Pcs Nerūsējošā Tērauda Laivu Top Pad Acu Klāja Cilpas Siksnas piesaista Enkuri Punktu Aparatūru Kajaku Kanoe laivas Takelāžas Izturīgs

0 Atsauksmes


  • €8.74

  • €11.06

Funkcijas:

Nerūsējošais tērauds materiāls: Šie acu siksnas ir no nerūsējošā tērauda, metināti stingri un izturīgi, ar labu slodzes-gultņi jaudu, un ir stiprinājumi dzīvē.

Droša un Izturīga: Kad siksna ir stingrāka, tas ir pietiekami spēcīga, lai karājas smagus priekšmetus.Uzturas uz kuģa ondock joprojām lieliski paliek vienā vietā, un saglabā spēku spēcīgs vējš.

Viegli uzstādīt: stiprinājuma eye pad ir ļoti kompakts un viegli uzstādīt.Vienkārši vieta eye pad vajadzīgajā pozīcijā un pievelciet skrūves.

Plaši izmanto: Šie acu siksnas var izmantot laivas, velosipēdi, kanoe laivas, kanoe laivas takelāžas vai tapsējuma Saules bura, utt.Tās ir arī izmantoti, lai pievienotu siksnas jumta leņķi, laivu pārsegi, kempinga piekabes un citu speciālo produktu.Ideāls, lai noteiktu objektu.

Komplektā Ietilpst:

16x nerūsējošā tērauda pamatni acis, 32 x Skrūves.To gludu dizainu nodrošina drošu fiksāciju aparatūru, bet, kas pavada skrūves padarīt uzstādīšanu ātri un ērti.

Specifikācijas:

Materiāls: Nerūsējošais Tērauds

Izmērs: Kā Parādīts Attēlā

Komplektā Ietilpst:

16x Laivu Top Pad Acīm

32 x Skrūves

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: Laivu Top Pad Acīm
  • Zīmola Nosaukums: OOTDTY

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs