DSO2512G 2.8 Collu Digitālā Osciloskopa 120M Joslas divu Kanālu Osciloskopa FFT Spektra Analīzi Trīs Izraisīt Režīmi

0 Atsauksmes


  • €84.17

  • €168.34

Tagi: Digitālā Osciloskopa

Šī DSO2512G 120M joslas platums osciloskopa ar spēcīgu funkcijas, piemēram, pieņemt ROKU un FPGA mikroshēmu collocation, arī var izvadīt Dažādos viļņu 2.5 V amplitūda, piemēram, sine viļņiem, puse viļņi un tā tālāk.Nāciet un izmēģiniet to, tas neļaus jums leju.

Funkcijas:

Pieņem ROKU un FPGA mikroshēmu collocation, nodrošina ātrgaitas signālu iegūšana un ātrgaitas datu apstrādi, lai jums netraucētu izmantošanas pieredze un bagātīgas funkcijas.

Kad kanāls divas slēgtas, joslas platums var sasniegt 120M, ka joslas platums ir 60M, kad kanāls 1. un 2. atvērts tajā pašā laikā.

Plašs pielietojums: var izmantot, piemēram, single-chip debugging, auto apkope, sadzīves tehnikas apkope,DIY debugging, elektroniskās konkurences, enerģijas supplys debugging, frekvenču pārveidotāju, un tā tālāk.

Apakšā osciloskopa var izvadīt dažādos viļņu 2.5 V amplitūda, piemēram, sine viļņiem, kvadrātveida viļņi, triangle viļņi, puse viļņi, singh viļņi, kuru vidū frekvences regulēšanas diapazoni sine viļņi ir 0~ 10MHz, frekvenču diapazonos citu viļņu forma ir 0~2MHz, un precizitāte ir līdz 0,1 Hz.Signālu ģeneratori, kas tiek plaši izmantoti, piemēram, kvadrātveida viļņi jaunas zondes kalibrēšana, braukšanas MOS caurule, utt., sine viļņi var izmantot testēšanai, audio traucējumus, utt.

Tur ir 14 mērīšanas iespējas: Frekvences, no Maksimuma līdz maksimumam, cikls, Amplitūdu, RMS, Vidēji Periodā, +Impulsa platums, Impulsa platums, Max, Min,Top, Bāzes, -darba cikls.

Ir trīs veidu trigger režīms: auto, normālas un viena automātiskā sprūda var atjaunināt vilnim reālajā laikā, nenosakot, normālā izraisīt nepieciešams ir vilnim izraisīt atjaunināt viļņiem un vienu sprūda būs izlases rāmis vilnim un automātiski apstājas pēc tam, kad taustiņš ir nospiests.

Izmantojot USB kabeļa savienojumu, vilnim karti var eksportēt uz datoru (līdz 50 vienlaikus), lai jūs atkal varēs izmantot citi.

Atbalsta mērogošanas vilnim pēc apstāšanās: pēc apstāšanās, jūs varat vilkt vilnim, no kreisās uz labo, lai atrastu vietu, kas jūs interesē paplašināt novērošanas datus un analizēt problēmas cēlonis.

Specifikācijas:

Materiāls: ABS

Kanāli: 2

Sakabe: AC/DC

Precizitāte V: ±2%

Joslas platums 120M

veids: atbalsts

Paraugu ņemšanas biežums: 500M

Attēlā: atbalsta

Pieauguma laiks: Iepakojuma saraksts:

1 * Osciloskopa

2 * Zondes

1 * Video Kabelis

1 * Gan Kabelis

1 * Uzglabāšanas Soma

1 * Lietotāja Rokasgrāmata

1.Mēs kuģis pasaulē, Ķīna post,HK post, EMS,DHL, Fedex,un tā tālāk,pēc jūsu izvēles, kad pasūtījumus.mēs nevaram kontrolēt piegādes laikā,jo ir apstrādāts ar Trešo personu pakalpojumu.

2.Ja jums nav saņemt preci pēc 45 dienu laikā,lūdzu, sazinieties ar mums pirmais,un to nedrīkst atvērt strīdu tieši,mēs par to atrisināt ātri un vislabākajā veidā.

3.Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

4.Pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiki var atšķirties,sevišķi laikā brīvdienu sezonu

1 .Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem,lūdzu, sniedziet mums 5 Zvaigznēm Pozitīvas Atsauksmes.Paldies ļoti daudz.

2 .Ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produktiem,lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai problēmu atrisinātu.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Inlimbazi.lv .VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Mēs esam vienmēr laipni vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības.

1. Noņemt mūsu logo, gan reklāma no zemes gabala.

2. Noņemt kvīti vai rēķinu.

3. Atbalsta CSV/Excel Pakalpojumu.

4. Tur ir ne tikai akciju, lai izpildītu rīkojumus par dienu.

5. Mēs izmantojam ePacket kuģniecības lielākajā daļā valstu, piemēram, asv, Kanādas, Austrālijas, krievijas Federācijas, Vācijas, Francijas , Spānijas , lielbritānijas un jaunzēlandes.

6. Prioritāte piegāde, ātra piegāde 48 stundu laikā.

7. Nav reklāmas materiāli iekļauti.

  • IR Noņemams Akumulators: No
  • Zīmola Nosaukums: meterk
  • Ciparu Kanāli: 2
  • Ieraksta Garums: Uzglabāšanas Dziļums
  • Joslas Platums: 100-349MHz
  • Displeja Izmērs: 2.9 Collas & Saskaņā Ar
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Reālā Laika Ņemšanas Biežums: 100MSa/s
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ
  • Ekrāna Izšķirtspēja: 640*480 Pikseļi
  • Modeļa Numurs: DSO2512G osciloskopa
  • Max Vilnim Fotografēšanas Ātrums: 30, 000wfm/s

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs