50m Double Sided Golfa Grip Tape Golfa Nūjas Rokturis Uzstādīšana Golfa Grip Sloksnes Pīrāgus, Lentes 18/25/30/40/50mm

0 Atsauksmes


  • €2.43

  • €4.42

Aizzīmju Punktiem:

1.Saspringts Rokturis: Pieredze labāku saķeri uz savu klubu ar mūsu golfa grip tape strēmelēs.Mūsu stipru saķeri nodrošina saspringto obligāciju tāpēc jūs varat spēlēt ar lielāku stabilitāti un pārliecību, optimizējot veiktspēju protams.

2.Piemērots Golfa Ērtībām: Uzlabot jūsu golfa pieredzi ar mūsu speciāli izstrādāti, lentes, sloksnes.Ar atbilstošu formu un izmēru mūsu lentes nodrošina drošu un ērtu rokturi, kas dod jums mieru prātā koncentrēties uz jūsu sparā.

3.Ērts Golfa Lentes: Ar mūsu golfa grip lentes, sloksnes, iegūt garumu līdz 50 metriem/164 kājām, nodrošinot jums nekad nav nepieciešams iegādāties lentes bieži.Šī ilgtermiņa risinājums dod jums pietiekami daudz lenti, lai mainītu savu grip vairākas reizes, kas atbilst visiem jūsu golfa vajadzībām.

4.Uzlabota Veiktspēja: Saglabājiet jūsu golfa klubs, drošs ilgstoši ar mūsu izturīga roktura lentes, sloksnes.Izgatavots no izcilas PU materiāla, šīs sloksnes ir izstrādāts, lai izturētu grūtos apstākļos, vienlaikus nodrošinot labu saķeri.Atvadīties iesniegt pieteikumu rokturi tape bieži un koncentrēties uz savu spēli.

5.Jaunināt Jūsu Grip: Paaugstināt jūsu golfa spēli ar mūsu golfa grip tape strēmelēs.Izstrādāts spēlētājiem visos līmeņos, šo būtisko instrumentu uzlabot jūsu golf veiktspēju, nodrošinot ērtu un drošu fiksāciju.Mūsu lentes, sloksnes saglabāt savu satver top apstākļos, novēršot slīdēšanu un samazinot diskomfortu.Ja jūs pieprasījums labāko no jūsu golfa piederumi, izskatās ne tālāk par mūsu lielisko saķeri, lentes, sloksnes.

Regripping Golfa Grip Lentes ir ideāls golfa entuziasti, kuri vēlas, lai saglabātu viņu satver labos apstākļos.Ar lielu izturību un drošību, saķeri ar ceļu, jūs justos pārliecinātāki uz tiesu.Plus, jums nav nepieciešams iegādāties lentes bieži, ietaupot laiku un naudu.Uzlabot jūsu golfa spēli ar Regripping Golfa Grip Lentes.

Produkta nosaukums: Speciālās abpusējo līmlenti kluba rokturis

krāsa: Balta

Materiāls:pu

Īpašības: dubultā novietotās lentes

Garums: 50 metri

Svars ar iepakojumu:

18mm*50m-apmēram 150g

25mm*50m: par 210g

30mm*50m: aptuveni 260g

40mm*50m: par 360g

50mm*50m: par 410g

Produkta izmērs: 14*14*5cm

Iepakojuma izmērs: 14*14*5cm

*Silts atgādinājums: svara un izmēru mēra manuāli un tur var būt nelielas novirzes no faktiskā tiem.

Iepakojuma Saraksts:

1* Regripping Golfa Grip Lentes

  • Materiāls: PU
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs