Velosipēds Cilmes Stāvvadu neslīdoša Alumīnija Sakausējuma Regulēšana MTB Jaudas Cilmes Road Bike Tilta Īss Jauda Cilmes Velosipēdu Piederumi

0 Atsauksmes


  • €3.83

  • €7.82

MTB Jaudas Cilmes neslīdoša Alumīnija Sakausējuma Stūres Galda Regulējams Kāts Stāvvadu Road Bike Tilta Īss Jauda Cilmes Velosipēdu Piederumi

Rūsas izturīgs un Izturīgs: Velosipēds cilmes stāvvada ir krāsoti, un tas izgatavots no augstas izturības alumīnija sakausējuma, nodrošinot nerūsē viegli un ilgst ilgāk.

Netraucēta un Droša: To matēta un gluda virsma stāvvadu nodrošina ērtu rokturi bez hurting jūsu rokās.

Stabila un Droša: CNC procesa un kartes slots dizaina palielinātu berzi, padarot stāvvadu stabilāku un novērš to slīdēšanu.

Uzlabota Kontrole: ultra-viegls un īss kāts dod spēcīgu sajūtu kontroli, pieļaujot lielāku elastību, kamēr izjādes.

Uzlabotas Kvalitātes: blīvs un defektu bezmaksas alumīnija sakausējuma materiāla, kas uzlabo kopējo cietību un jūtas, padarot stāvvadu vairāk uzticams un izturīgs pret koroziju.

Apraksts:

Ieviešot mūsu velosipēds cilmes stāvvada, ideāls piederums, lai uzlabotu savu velosipēdu pieredzi.Izstrādāts ar precizitāti, izmantojot CNC procesu, šīs cilmes stāvvada ir brīva no metināšanas, nodrošinot spēcīgu un stabilu konstrukciju, kas iztur laika pārbaudi.Izgatavots no augstas izturības alumīnija sakausējuma materiāla, tas ir blīvs un defektu bezmaksas, kas nodrošina lielisku izturību pret koroziju.

Uz matēta un gluda virsma no mūsu velosipēdu cilmes stāvvadu ne tikai papildina touch of elegance, bet arī nodrošina ērtu rokturi bez hurting jūsu rokās.Kopējā cietība un jūtas ir ievērojami uzlabota, padarot to izturīgu un drošu izvēli attiecībā uz visiem jūsu riteņbraukšanas piedzīvojumiem.

Viens no standout funkcijas mūsu velosipēds cilmes stāvvada ir tās izturība pret rūsēšanu.Ar krāsotu virsmu, tas piedāvā uzlabotu aizsardzību pret rūsēšanu, nodrošinot to ilgmūžību un izturību.Atmiņas kartes slots dizains palielina berzi, novērš nevēlamas bīdāmās laikā jūsu braucieni.

Pieredze pastiprinātu kontroli ar mūsu ultra-viegls un īss stumbra dizainu.Šī funkcija nodrošina spēcīgu sajūtu kontroli, kas ļauj jums bez piepūles manevrēt uz dažādiem terrains.Vai jūs esat profesionāls riteņbraucējs, vai avid entuziasts, mūsu velosipēds cilmes stāvvadu būs pacelt savu riteņbraukšanas pieredzi, jaunus augstumus.

Posteņa Nosaukums: Velosipēds Cilmes Stāvvada

Materiāls: Alumīnija Sakausējuma

Īpašības: Viegla Uzstādīšana, neslīdoša, Augsta Cietība

Izmērs Ziņas:

S, Diametrs: 25.4 cm/10" (Apm.)

L, Diametrs: 31.8 cm/12.52" (Apm.)

Piezīmes:

Sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Komplektā Ietilpst:

1 x Velosipēdu Cilmes Stāvvada

  • Stūres Skava Diametrs: 31.1 - 32,5 mm
  • Veids: Velosipēdu Cilmes
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Augstums: 26 - 35 mm
  • Materiāls: Alumīnija sakausējuma

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs