15L Saliekams Ūdens Konteiners Lielas Jaudas Portatīvo Āra Ūdens Pārvadātājs ar Krānu, Atkārtoti Pārgājienu Tūrisma Piederumi

0 Atsauksmes


  • €12.89

  • €26.85

15L Saliekams Ūdens Krūze, Lielas Jaudas Portatīvo Avārijas Ūdens Uzglabāšanas Tvertne ar Krānu, Atkārtoti Pārgājienu Tūrisma Piederumi

Motīvs:

1. Salokāms un Pārnēsājams Dizains: Šis ūdens spaini funkcijas saliekami, pārnēsājami, un viegls dizains, kas padara to viegli pārvadāt un uzglabāt, pat aukstos laika apstākļos.

2. Elastīga un Atkārtoti: Izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāla, tas ūdens maiss ir elastīgs un to var izmantot atkārtoti, nezaudējot savu formu.Tas ir arī viegli aizpildīt, sauss, notecina, un atkārtotu izmantošanu.

3. Izturīgs un Uzticams: Šis ūdens tvertnes ir konstruētas ar biezu vāku, kas var izturēt smago spiedienu, un viegli-to-izmantot pieskarieties, lai kontrolētu ūdens plūsmu.Tas ir arī hermētiskam un izturīgs, nodrošinot ilgstošu izmantošanu.

4. Piemērots Dažādas Uzstādījumu: Vai jūs esat kempings, pārgājieni, backpacking, makšķerēšana, piknika, vai hosting puse, tas ūdens spainis ir ideāls visiem jūsu āra aktivitātēm.

5. Ideāli piemērots Situācijās un Ikdienas Lietošanai: Ar savu lielo spēju un elastīgu dizainu, šis ūdens krūze ir ideāls, lai ārkārtas situācijās un ikdienas lietošanai, kas palīdz jums ātri un droši uzglabāt visu ūdeni, kas jums nepieciešams, lai jūsu ģimene.

Specifikācija:

Materiāls: Pārtikas klases silikona+ABS

Krāsu (pēc izvēles): pelēka, zila, balta, melna

Izmērs:

(Pirms locīšanas) 26.5 cm * 30 cm/10.43 collas * 11.81 collas

(Pēc locīšanas) 26.5 cm * 12cm/10.43 collas * 4.72 collas

Tilpums: 15L

Svars: 1.2 KG

Lietošana: Auto, āra kempings, piedzīvojumu sports

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 x Saliekams Ūdens Konteiners

[relateproductdetail/]

  • Svars: 1.2 kg
  • Izmērs: 26.5x30 cm
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: lateksa
  • Jauda: 15L

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs