Mājdzīvnieku Nagu Knaibles Kaķu Nagu Knaibles Nagu Šķēres, Mazo Dzīvnieku Nagu Kopšanas Clipper Par Suni, Kaķi, Zaķi, Truši Putnu Kucēns, Kaķēns

0 Atsauksmes

  • Kategorijas: Pet Produkti
  • Preces Kods: i18337
  • Pieejamība: Noliktavā

  • €2.78

  • €5.57

Aizzīmju Punktiem:

1. Nerūsējošā Tērauda: mājdzīvnieku nagu knaibles ir izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējoša tērauda asmeņi, kas var samazināt nagus suņi vai kaķi uzreiz.Un knaiblītēm, var panākt ātru griešanu, kas ir izturīgas.

2. Nonslip Rokturi: rokturis mājdzīvnieku nagu knaibles ir izgatavots no TPR, kasir viegli turēt, un neslīdošu rokturis ir stingri nostiprinātām, lai nodrošinātu ērtu izmantošanu un novērstu skrambas un iegriezumi.

3. Plaša Pieteikumi: mājdzīvnieku nagu knaibles ir piemērota kaķiem visu izmēru (kaķēni, pieaugušu kaķi un veciem kaķiem), un knaibles ir arī ļoti piemērots maziem dzīvniekiem (piemēram, jūrascūciņas, smilšu peles, mājas seski, kāmji, truši, putni un mazuļiem.

4. Saglabāt Laiks: Mūsu profesionālo kaķu nagu knaibles ir ļoti viegli izmantot, un ļauj rūpēties par mājdzīvniekiem mājās.Nav nepieciešams tērēt daudz laika uz veterinārārsts.

5. Viegli Pārvadāt: nagu griešanas pasākums par 136*67*8.5 mm/5.35*2.64*0.33 jo, kas ir kompakta un viegli tīrāms un aiznest.

Apraksts:

1.Augstas Kvalitātes Materiāls: Pet Nagu Šķērveida izmanto augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda asiem asmeņiem, kas var samazināt suns vai kaķis nagus vienā piegājienā.Sasniegt stress-free, gludas, ātras un asas samazinājumi.

2.Viegli Turēt, Jo mūsu Kaķis Nagu Šķērveida ir izstrādāta ar TPR neslīdoši rokturi ir viegli turēt un var novērst nicks un samazināšanu.Tas ir ļoti praktisks.

3.Viegli Lietot: pateicoties tam, ka mūsu Suns, Kaķis Nagu Šķērveida ir ļoti viegli izmantot, tas ļauj jums, lai rūpētos par saviem mājdzīvniekiem mājās.Ne vairāk izdevumu stundas pie veterinārārsta.

4.Viegli Pārvadāt: Tāpēc, ka mūsu Mazo Dzīvnieku Nagu Trimmeris ir kompakto izmēru un vieglo svaru, tas ir ļoti viegli tīrāms un aiznest.Tas ir ļoti ērts jums.

5.Plaši Izmanto, Jūs varat izmantot mūsu Nagu Šķērveida maziem dzīvniekiem, ieskaitot kaķi, suņi, jūrascūciņas, smilšu peles, mājas seski, kāmji, truši, putni, un mazuļiem.

Specifikācijas:

1. Nosaukums: Mājdzīvnieku Nagu Knaibles

2. Materiāls: PP, TPR, nerūsējošais tērauds

3. Krāsa: pelēka-zaļa

4. Svars: 34G

5. Produkta izmērs: garums: 136MM/5.35 jo, platums 67 MM/2.64 jo, biezums: 8.5 MM/0.33 gadā

6. Amats: universal suņiem un kaķiem, palīdzēt ģimenes mīluli ar ilgi nagus apgriezt savus nagus

Iepakojuma saraksts:

1 x Mājdzīvnieku Nagu Knaibles

  • Vienuma Tips: Nailclippers
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Suņi

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs