Jaundzimušo Photoshooting Aksesuārus Ziedu Hairband Mežģīnes Romper Bērnu Foto Kostīms, Uzvalks Dropship

0 Atsauksmes


  • €18.12

  • €26.64

Funkcijas:

OOTDTY

Pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Bērnu Foto Aksesuārus, Kas: Mūsu bērnu foto aksesuārus, ir 2gab, 1x Ziedu galvas, 1x īsām piedurknēm mežģīnes romper, elpojošs materiāls, kas piemērots bērnu apģērbiem, kas piemērots jaundzimušajiem, vai virs gadījumā.

Ādai Draudzīga Jaundzimušo Foto Drēbes: bērnu foto aksesuāri apģērbs atbilstu izmantot unikālu dizainu un zemu hipo-alerģisku elpojošs materiāls, foto kostīms vajadzībām jātīra ar rokām mazgāt, lai izvairītos no bojājumiem vai pārpūles, gaisā žāvēts, lai ilgi-pēdējās izrādes.

Daudzfunkcionāls Bērnu Jumpsuit Foto Aksesuārus: Neskatoties uz foto aksesuārus, mežģīnes apģērbs attiecas arī uz dažādiem notikumu, bērnu duša puse, dzimšanas puses, un ikmēneša svinības pusēm utt.Arī kleita jūsu mazulim meitene, lai uzņemtu lieliskas fotogrāfijas, saglabājiet dārgumu brīdi un dalīties ar jūsu bērnu izaugsmi ar draugiem un ģimeni.

Universāls Izmērs: jaundzimušo apģērbs kleita izmantot elegants mežģīņu dizains jaundzimušajiem fotografēt, draudzīgs savu jaundzimušo ādas un viegli saģērbt, universāls izmērs piemērots no 0-3month bērnu zēniem vai meitenēm.

Izvēlētais Materiāls: bērnu foto drēbes kvalificēta poliestera & mežģīnes materiālu, kas nav viegli shed, pilling izturīgs, anti-static, ar labu sniegumu un uzlabotu valkā pieredzi.

Specifikācijas:

Produkta Izmērs: Kā bildes redzams

Materiāls: Poliesters, Mežģīnes

Krāsu Izvēle: Zaļš/Rozā

Piemērots Vecums: 0-3 mēneši baby meitenes

Komplektā Ietilpst:

1x Ziedu Galvas & Mežģīnes Romper Uzstādīt Bērnu Foto, Aksesuārus

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs