High Power LED Kempings Gaismu Uzlādējams ar Magnētu Bāzes Jaudu Bankas Āra Telts Pārnēsājamo Avārijas Laternu Pastaigu

0 Atsauksmes


  • €3.02

  • €4.33

Pārdošanas punkts:

【 Lielisku Apgaismojumu] aicina 5 augstas izturības LED mikroshēmām ar augstu izejas 300LM.Matēta jomā izstaro lielu gaismas daudzumu, sniedzot plašu skata lauku un viegli apgaismo visu istabu.Vienkārši nospiediet un turiet pogu, lai pielāgotu gaismas daudzumu, un trīs apgaismojuma režīmi pieejami: spēcīgas gaismas vājas gaismas un zibspuldzes režīms, lai apmierinātu savas dažādus apgaismojuma vajadzībām.

【 Viegls un Pārnēsājamo] aicina Šo mazo kempings gaismas sver tikai 4.46 unces - kompakts, viegls, telpas taupīšanas, un viegli veikt, padarot to par perfektu ceļojumu izmērs.Daudzfunkcionāls salokāms āķis, var pakārt uz teltīm vai koki, kas ir magnētisms, var absorbēt metāla virsmām, un atbrīvot rokas.Ļoti viegls dizains ir piemērots arī maziem bērniem, padarot to par lielisku dāvanu, lai tiem, jūs mīlestību.

【 Maksas un Mobilo Barošanas] aicina iebūvēta 1800mAh litija-jonu akumulators ar uzlādes ar USB, nav nepieciešams, lai nomainītu akumulatoru.Pēc tam, kad ir pilnībā uzlādēts, nepārtrauktu apgaismojumu, kas ilgst vairāk kā 6 stundas.Kempings gaismas, var izmantot arī kā mobilo enerģijas avotiem, lai uzlādētu mobilos telefonus avārijas situācijās.

【Izturīgs un ūdensizturīgs] aicina: Izgatavoti no augstas kvalitātes ABS materiāla, tam ir zems enerģijas patēriņš, nodrošinot ilgtermiņa izturību un ir ūdensizturīgs, siltuma izturīgs, un freezeproof un nevainojamu skarbajā vidē.Ideāli piemērots iekštelpu vai āra aktivitātēm.

【 Multi mērķis] aicina būtisks izdzīvošanas aprīkojums āra aktivitātēm, ideāls kempings, pārgājieni, makšķerēšana, medības, vai nakts pastaigas.Ideāls avārijas gaismu lietošanai mājās strāvas zudumiem laikā viesuļvētras un vētras.Nav svarīgi, kur tu dzīvo, ikvienam ir vajadzīga šī uzticamu gaismas.

Produkta parametri:

Nosaukums: Daudzfunkcionāla uzlādējams telts gaismas

Materiāls: ABS plastmasa+aviācijas alumīnija sakausējuma

Spuldzes: 5LED (COB)

Gaismas avots: Siltā gaisma (4000k)

Amats: Spēcīgs gaismas vājas gaismas pārsprāgt USB izeja

Barošanas avots: Uzlādējams litija bateriju 1800mah

Produkta specifikācija: diametrs 78MM, augstums aptuveni 45 MM

Funkcijas: 1. Avārijas apgaismojums, nakts apgaismojums, āra atpūtai, kempings, pārgājieni, medības, medību, alpīnisma, makšķerēšana, lasīšanu, utt. 2. Daudzfunkcionāls LED kempings gaismas, avārijas nakts gaismas, galda apgaismojums, sienas uzstādīts apgaismojums, drošu un enerģiju taupošu uzglabāšana; Portatīvie high brightness (spilgtums). 3. Izmantot kempings, lasīšana, ēdamistabas galdi, sienas, laivas, makšķerēšana, auto remonts, utt.

Produktu Saraksts:

Kempings gaisma * 1

Uzlādes kabelis * 1

  • Vienuma Tips: Pārnēsājamas Laternas
  • Gaismas Avots: LED Spuldzes
  • Nav Baterijas Nepieciešams,: No
  • Barošanas Avots: Uzlādējams Akumulators
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Izmantošana: zvejas kempings kāpšanas pārgājieni, skriešana
  • Korpusa Materiāls: ABS

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs