Āra Sāls Lampas Nav Akumulatora Pārnēsājamās Lampas Bez Akumulatora Led Nakts Pārgājienu Zvejas Riteņbraukšana Backpacking Izdzīvot Kempings Vīriešiem

0 Atsauksmes


  • €99.90

  • €199.80

Atdzīvināt jūsu āra piedzīvojumiem ar mūsu salokāms Sāls Ūdens Lampas!Ar spilgtuma līdz 50 lūmeniem, ne ūdens kvalitāti vai tīrības prasībām, un uz tīras un sausas konstrukcijas ilgtermiņa glabāšanai, tas ir ideāls papildinājums jebkuram pikniku vai kempings ceļojums.Baudīt siltu kvēlot mūsu lampas uz laiku līdz pieciem gadiem un pat ilgāk!

Specifikācijas:

Iepakojuma izmērs:(apm.)210*100*20mm/8.27*3.94*0.79 collas

Svars: 86g (bez sāls), 116g( ar sāli)

Produkts nav elektriskā lādiņa un nav magnētiskā lauka,

Iepakojuma Saraksts:

1pc x portable ūdens lampas

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Efektīvu Gaismas: Izgaismo savu apkārtni ar mūsu portatīvo ūdens lampas jaudīgu 3 LED apgaismojums, ražo līdz 50 lumeni spilgtums.Ar izejas strāva ir 100mA un jauda 0,5 W, tas ir ideāls, lai kempings, pārgājieni, vai pat kā nakts apgaismojums.

2.Viegli Lietot: Vienkārši ielejiet 15g kopējo sāli un piepilda ar ūdeni līdz nepieciešamajam līmenim, mūsu portatīvo ūdens lampas.Bez ūdens kvalitāti vai tīrības priekšnoteikumi, kas izmantojamas kopā ar sadzīves sāls.Nepalaid garām savu iespēju, lai izgaismotu telpu ar mūsu LED lukturiem.

3.Ērta Pārnēsāšanai: Ar savu salokāms un viegls svars, dizains, tas ir ūdens, lampa var viegli pavadīt jūs uz jebkuru āra piedzīvojumu, uzstādot pilnīgi savā mugursomā.

4.Ārā Apgaismojums: Apgaismotu jūsu ceļojums ar mūsu portatīvo ūdens lampas!Tā piedāvā salokāma konstrukcija, kas atbilst viegli mugursomā, padarot to perfektu gaismas svars biedrs āra ekspedīcijas.

5.Plaši Pielietojams: tiem, kam patīk backpacking, velobraukšana, pārgājieni, makšķerēšana, un piknika, mūsu portatīvo ūdens lampas ir ideāls sabiedrotais, lai apgaismo savu ceļu, un nodrošinātu savu drošību, lielo ārā.Tās drošu un ilgstošu dizains padara to ir survivalists un dabas mīļotāji līdzīgi.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Sertifikācija: NAV
  • Ir Spuldzes Iekļauts: No

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs