Sīki Birste, kas Riepu Birstes Riteņiem 10pcs Tīrīšanas līdzekļi Visu Auto Daļas, Motociklu Van Mājas Ārpuse

0 Atsauksmes


  • €147.67

  • €295.35

Šis auto detalizējot komplekts ir lieliska dāvana ikvienam, kas mīl savu transportlīdzekli.Tā ir izturīga un pārnēsājamo darbarīku, kas var tīrīt jebkura auto daļa, no eksterjera līdz interjeram.Jūs varat arī izmantot to, motocikliem un pat virtuves iekārtas.Saņemt jūsu šodien un baudīt dzirkstošais tīru auto!

Specifikācija:

Viss komplekts sver aptuveni 730g

Iepakojuma Saraksts:

1gab.* putekļu birste

1gab.* U-veida riepas suka

1gab.* hub suka

1gab.* detalizēti suka

1gab.* liels auto mazgāšana mitt

1 gabals 40*40cm auto mazgāšana dvieli

1 gabals 30*30 microfiber laukumā dvieli

1 gabals 5 collu vaksācija sūklis

1 gabals 8. Attēls kompresijas sūklis

1gab.* Oxford auduma uzglabāšanas maiss

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Smalks Materiāls: Šis auto detalizējot komplekts ir izturīgs un vairākkārt izmantojamie materiāli, kas ir izgatavoti no labas kvalitātes un drošu materiālu.Sakarā ar šo, viņi var tīrīt savu auto efektīvi un lai tas izskatās apdullināšanas.

2.Plaši Pielietojams: Ar šo auto detalizējot komplektu, jūs varat tīrīt ne tikai automašīnas, bet arī motociklus, automašīnas, un van.Tas ir 10pcs dažādus rīkus, kas var apstrādāt visas automašīnas daļām, iekšā un ārā.

3.Ērta notiek: Šis auto detalizējot komplekts ir viegls un pārnēsājamo, lai jūs var viegli pārvadāt un uzglabāt to savā automašīnā.Tas ir piemērots lietošanai mājās un ceļojumu izmantot, un tas palīdzēs jums tīrīt savu auto, kad vien vēlaties.

4.Universāls Un Efektīvs: ar Šo auto detalizējot komplektu var izmantot pulēšanai un tīrīšanai, gan eksterjera un interjera virsmām jūsu auto, kā arī citās jomās, piemēram, mājas, virtuves, riepu, un biroji.

5.Brīnišķīgu Dāvanu: Parādīt savu atzinību ar saviem draugiem, ģimenēm, kolēģiem, kaimiņiem, un jebkuru automašīnu mīļāko ar šo auto detalizējot komplektu.Tā ir lieliska dāvana jebkuram gadījumam, Pateicības Dienā, lai Ziemassvētku vai kādu citu dienu.

  • Vienuma Tips: Sūkļi, Lupatas & Sukas
  • Postenis Svars: 1.00kg
  • Objektu Platums: 0.00inch
  • Objekta Garumu: 0.00inch
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Postenis Diametrs: 0.00inch
  • Postenis Augstums: 0.00inch

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs