10 Rindu Liela Apjoma Segmentēti Skropstas Wispy Ilgstošu Mīksts, Ērts Skropstas, lai Acis Skaistuma Mīļotājiem, Meitenes

0 Atsauksmes

  • Kategorijas: Grims
  • Preces Kods: i23352
  • Pieejamība: Noliktavā

  • €4.02

  • €6.28

MH88 Ilgi Apjoms pieaudzētās skropstas Nav Izkliedi 3D Efekts Valkājamas Skropstas Dzimšanas dienas Dāvana Draugiem, MH88

Objektu Specifikācija:

Funkcijas:

Materiāls: Viltus skropstas pieņem augstas kvalitātes materiālus un nav kairinošs, iedarbojoties uz ādu.Tas ir izgatavots no ultra-gaismas šķiedras, kas ir mīksts un pūkains, piemēram, nekustamā skropstas un pārklāj dabīgā un harmoniskā veidā.

Dizains: Biezi mati un plānas sloksnes līnijas padara skropstas izskatās dabīgi un pūkains,viņi nejūtas smago uz jūsu plakstiņiem.Biezums un čokurošanās par skropstām, ir tikai tiesības.Hipoalerģiska joslu, samazina acu kairinājumu.

Viegli lietojams: Viltus skropstas ir ļoti viegli satvert ar pinceti,ne prasme ir nepieciešama, un viņi var veidot fanu formas, bez pārāk lielas piepūles, pat iesācējiem.

Skaistumkopšanas: bieza apjoms un pareizu curl leņķis padara skropstas pūkains, wispy, un kupla.Ar šīm skropstām, acis var būt vairāk birghter, burvīgs un pievilcīgu.

Dāvana: Tas ir izsmalcinātu dāvanu meitenēm vai dāmām.Šie 3D skropstas ir ļoti piemērots, lai kāzas, fotogrāfijas, naktsdzīve, pusēm vai ikdienas lietošanai.Un tā ir laba izvēle, lai Mātes Dienā,Valentīna Dienā,Ziemassvētkos un Halloween dāvanu.

Specifikācijas:

Materiāls: Šķiedras

Svars: 28g

: 160 kopas, 10 rindas

Paziņojums:

1. Faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēla, pateicoties dažādiem displeja un gaismas efektu.

2. Lūdzu, ļauj 1-3cm novirzes dēļ manuāla mērīšana.

Paketē Iekļauts: 1 (Kastē) * Viltus Skropstas

1,Par Kuģniecības: Pēc tam, kad jūs, lai produkts, mēs nosūtīt savu pirkumu ietvaros 3-4 dienas.Ja jums ir īpašas prasības,lūdzu atstāt mums ziņu, vai sazināties ar mums tieši. 2,Par Kompensāciju: Ja preces ir bojātas tranzītā, jūs varat atgriezties to 7 dienu laikā.Pieprasot kompensāciju,pircējam ir jāsaņem apstiprinājums no pārdevēja. 3,Par Vairumtirdzniecības un Dropshipping: vairumtirdzniecības, mēs piedāvājam ar vai bez express shipping, kas tikai aizņem 3-8 dienas ierodas.Par nometiet kuģniecības, mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties. 4,Kā es Varu izsekot manu sūtījumu?: Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu) 5,Ja jums ir kādi jautājumi par pasūtījumiem, un, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs sniegsim jums apmierinātu atbildi.Jo jūsu atbalsts ir mūsu virzītājspēks.

  • Viltus Skropstas Band: Melns Kokvilnas Band
  • Viltus Skropstas Veida: Skropstu Pagarināšana
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Viltus Skropstu Materiāls: Citi
  • Viltus Skropstu Garums: 1cm-1,5 cm

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs