24" Cranbrook Meitenes Beach Cruiser Velosipēds Sievietēm, Debesis Zilas

0 Atsauksmes


  • €989.49

  • €1 137.35

24" Cranbrook Sieviešu Cruiser Velosipēds ar Perfektu Fit Rāmis, Zils Vairāk komforta... Vairāk jautrības... Un patīkamāku velosipēdu braukt!

Ideāli piemērots ikdienas vai atpūtas braucējiem, tas 24" cruiser velosipēds funkcijas 's ekskluzīvas Perfektu Fit rāmis .Šī elegants Cranbrook velosipēdu ir īpaši izstrādāta, lai atbilstu jūsu ķermeņa dabīgo bike-izjādes nostāju — kas ir tas, kas padara to tik ērti braukt!

Nedaudz-guļus, ērti polsterēts sēdeklis ir zemāks smaguma centrs, labāka bilance.Ideāls Fit rāmja konstrukcija ir palielināta stūres, kas ļauj braukt taisni.Tas palīdz novērst jebkuru muguras, roku un kāju nogurumu.Kājas var pilnībā attiecināt uz priekšu, kamēr tu pedāli.Turklāt, kamēr jūs sēžot pie pieturas, gan kājām var atpūsties dzīvoklis uz zemes.Visi šie dizaina elementi, palielināt jūsu uzticību, kā jūs ride šo cruiser velosipēds.

Šo 24" cruiser velosipēds zilā krāsā, ir stilīgs dizains un lieliskas īpašības!Šī vienātruma velosipēds ir viegli-to-izmantot kalniņi bremzes.Dubulta blīvuma rokturi un pedāļi pievienot komfortu un stilu.Gluda-izjādes cruiser riepas ar baltām sānu malām, nodrošina lielisku izskatu.Plaša fenderi novirzīt šļakatas no zemes, lai saglabātu jums sausa.Stils un komforts šī 24" Cranbrook Cruiser, kas padara šo velosipēdu viens liels braukt!No Mums Pasmieties. 24 collu Meitenes Cruiser Velosipēds Funkcijas: Apraksts : Stils, elegance un komforts... visu padara šo viegli-to-izmantot cruiser velosipēds ir viens liels braukt Funkcijas : 's ekskluzīvas Perfektu Fit rāmis, padara šo visērtāk velosipēdu jūs kādreiz braukt Vecums : no 12 līdz 19 gadiem, Ideāla Braucēja Augums: 4'8" 5'2" Stūres : Cruiser stūres ar dual-blīvums satver un nes atpakaļ nostāju, kas nodrošina labāku poza, bet braukšana Fenderi : Fenderi uzturēt jūs sauss, novirzot šļakatas no zemes atrašanās vieta : Polsterēta atsperu sēdeklis ir novietots zemāks smaguma centrs, ērtāk braukšanas pozīcija, Bremzes : Viegli-to-izmantot kalniņi bremzes Riepas : 24" cruiser riepas ar baltām sānu malām Diski : alumīnija diski papildina velosipēdu rāmju Pedāļi : Duālais blīvums Kraton pedāļi

Skaidrs montāžas instrukcijas iekļauti.

Tikai Rāmis, Garantija.

Garantijas informāciju, kas atrodas uz produkta lietotāja rokasgrāmatā.Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar klientu apkalpošanas garantijas informāciju, 1 (800) 872-2453 vai rakstiet mums .

No uzņēmuma, padarot kvalitātes velosipēdi kopš 1892. Nepieciešama Palīdzība?Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar klientu servisu par papildu informāciju, 1 (800) 872-2453 vai e-pastu mums tieši .

  • Izcelsme: MUMS(Izcelsmes valsts)
  • Gadījumā Cilvēki: Bērni
  • Veids: Hibrīda Velosipēds
  • Rāmja Materiāls: Tērauda
  • Dakša Materiāls: Tērauda
  • Loka Materiāls: Tērauda

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs