LED Sienas Sconce Ar Uzlādējamu Bezpakāpju Dimming 360°Magnētisko Rotācijas Atbalsts Tālvadības pults

0 Atsauksmes


  • €17.53

  • €23.07

LED Sienas Sconce Ar Uzlādējamu Bezpakāpju Dimming 360°Magnētisko Rotācijas Atbalsts Tālvadības pults

Ietver lasīšanas gaismas un nakts gaismas, Divas lampas izgaismos jūsu telpu plašāk, sniedzot jums labāku vizuālo efektu, vai jūs lasāt vai iedegas jūsu gultas.

Lasīšanas apgaismojuma režīms ir trīs krāsu temperatūras korekcijas no 5700K balta gaisma, 4000 dabiskās gaismas, 2600K siltu gaismu, un tajā pašā laikā, katrs krāsu temperatūru var regulēt zema/vidēja/augsta spilgtuma bezpakāpju dimming; nakts apgaismojuma režīms saglabāsies 2600K siltu gaismu režīmā tikai tad, Vienmērīga apgaismojuma regulēšana, ir arī atbalstījusi.Uzlādējamās sienas sconce atceras pēdējo izmantoto un spilgtuma režīmā (tālvadības pults attiecas), lai nākamo izmantošanu.

Jūs varat kontrolēt spilgtumu (ilgi touch), krāsu temperatūras (īstermiņa touch) un on/off (īstermiņa touch) LED sienas apgaismojuma, pieskaroties augšējā lasīšanas gaismas un nakts gaisma pieskāriena pogas.Jūs varat arī regulēt gaismas, izmantojot infrasarkano tālvadības pulti, kura darbojas no attāluma 10-16 kājām.

LED sienas lampa ar iebūvētu uzlādējamu litija baterijas, uzlādējams, izmantojot USB-C, ātrā uzlāde ietvaros 3-4 stundas.Maksimālo spilgtumu, lasīšanas gaismas režīmā var strādāt nepārtraukti 4-6 stundas un nakts apgaismojuma režīms, var strādāt nepārtraukti, 15 stundas laikā, vismaz spilgtumu, lasīšanas gaismas režīmā var strādāt nepārtraukti 20 stundas un nakts apgaismojuma režīms, var strādāt nepārtraukti 24 stundas.

Multifunkcionālā uz augšu un uz leju sienas gaismas plaši izmanto guļamistabās, dzīvojamās istabās, gaiteņos, kāpņu, skapis, vitrīnas un ir piemērots arī darbs, lasīšana, studiju, āra kempings un rezerves gaismas.

Materiāls: ABS

krāsa: melna

Iepakojuma Saturs:

1 x Sienas lampas

1 x Tālvadības pults

1 x USB kabelis

1 komplekts x montāžas piederumi

1 x angļu instrukcijas

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Sertifikācija: NAV
  • Ir Spuldzes Iekļauts: No

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs