Par BETAFPV Cetus Lite FPV Komplektu Cetus Lite Komplekts Dūkoņa ar Kameru Mini Dūkoņa Quadcpoter Dūkoņa

0 Atsauksmes


  • €66.44

  • €83.05

Cetus Lite FPV Komplektu

Augstums Turiet, Stabili Lidināties

Augstums turēt tur dūkoņa svārstības noteiktā augstumā, apvienojot ar Lite Radio 1, kas ir divas centrēšanas kardāni, jauni iesācēji var viegli kontrolēt augstumu quadcopter.Ar Cetus Lite ir aprīkota ar precīzu barometrs, nodrošinot stabilu lidināties, kas ļauj lidot quadcopter nevainojami.Ar augstumā hold funkcija, jauni iesācēji var uzlabot par FPV lidojumu prasmes un ir ļoti jautri no katra lidojuma.

Efektīva Aizsardzība Rāmja Konstrukcija

Drošība ir svarīga, jo īpaši bērniem.Ar Cetus Lite aprīkots ar propelleru aizsargu konstrukcija, kas aizsargā no lietotājiem iegūt ievainots.Rāmis ir izgatavots no PA12, augstas kvalitātes un izturīga materiāla, kas ļauj tai palikt spēcīga un patstāvīgie pat lidojuma laikā avarē.Lietotāji var lidot tas droši un nav bažas par crashing.Šo uzticamu dizainu nodrošina drošu iekštelpu un āra peld.

Avārijas Auto Slēdzenes

Integrēta ar 6-ass, IMU (Inerciālas Mērvienība) sensors, kas ļauj quadcopter, lai nodrošinātu lidojumu safeness.Ar Cetus Lite quadcopter automātiski atbruņo motori, ja sadursme ir atklāta.Šī funkcija garantē, pilotu un īpašuma safeness.

Mazs un Ērts Pārnēsāšanai

Ar Cetus Lite ir maza izmēra, ar ultravieglajiem svara.Lietotāji var nodot to savā kabatā vai somā ērti.Šī maz quadcopter nav nepieciešams daudz vietas uz vietu.Ar savu nelielo izmēru, quadcopter var viegli veikt āra lidojumiem un tajā pašā laikā lidot agilely caur šaurās iekštelpās.

Kompakts un Speciāla Dizaina

Lite Radio 1 radio raidītāja, kas ir ideāls izmērs, lai bērni varētu turēt.Tā sastāv no divām self-centrēšanas kardāni, kas padara lidojumu vieglāk un gludāk.

Divos dažādos augstumos, nūjas galiem izvēles rokturis stilu.Lite Radio 1, kas nāk ar īkšķi nūju galus un papildu šķipsnu stick beidzas iepakojumā.Lietotāji var izvēlēties, rokturi stilu viņi vēlētos.

Pievilkšanas Ģimenes Saiti

Komplekts ir ideāli piemērots bērniem iemācīties FPV lido.Ar quadcopter var lidot iekštelpās un ārā, piemēram, dzīvojamās telpas, pagalmiem, zālieniem, bērnu rotaļu laukumi, utt.Arī, tā ir lieliska dāvana draugiem.

Ātrums Saskaņā ar Pilota Kontrole

Jauns FPV quadcopter?Tas ir viegli iesācējiem, lai saprastu, ātruma Cetus quadcopter.Ar Cetus Lite ir lēnas un ātras ātruma režīmi, kas var tikt mainīts radio raidītāju.Lietotāji var pakāpeniski uzlabotu to, kas peld prasmes un gūt panākumus ar katru dienu.

Nekustamā lidojumu Pieredze ar FPV

Cetus Lite FPV Komplektu includesVR02 gogglesand ar quadcopter ir iebūvēts VTX un kameru, kas ļauj lietotājiem, lai izbaudītu izcilu lidošanas pieredzi.Lietotāji arī var pārbaudīt, quadcopter peld statusu no OSD informāciju, kas norādīta uz aizsargbrilles.

FPV Simulators Atbalsta

Pirmo reizi lido quadcopter?Jūs varat mācīties un praktizēt peld quadcopter ar FPV simulators pirms nekustamā peld.LiteRadio 1 atbalsta spēlējot FPV simulatori, piemēram, dienas gaitas lukturi/DCL/Uncrashed/Liftoff.LiteRadio 1 spēj praktizēt un uzlādes tajā pašā laikā.Apskatiet Liftoff peld demonstrāciju šeit.

Cetus Lite FPV Komplektu vai Cetus Lite Komplekts

Ar Cetus Lite FPV un Cetus Lite ir tās pašas darbības.Vienīgā atšķirība ir tā, ka Cetus Lite FPV Komplektu, kas nāk ar kameru un VTX, un VR02 FPV brilles, kas ļauj lietotājiem, lai lidot quadcopter ar Pirmās personas skatā.Par ekonomiskāku Ready-to-fly komplekts, Cetus Lite Komplekts ir laba izvēle.

Ar Cetus Lite Komplekts var tikt uzlaboti, lai atbalstītu FPV, pērkot un uzstādot Cetus kameru un VTX modulis .Visbeidzot, piloti, būtu arī jāsagatavo FPV aizsargbrilles.BETAFPV VR02 FPV aizsargbrilles un VR03 FPV aizsargbrilles ir ieteicama.

Cetus Lite Komplekts

Cetus Lite FPV Komplektu

Quadcopter

Cetus Lite Matēts Quadcopter

Cetus Lite FPV Matēts Quadcopter

Radio Raidītājs

LiteRadio 1 Radio Raidītājs (CC2500)

LiteRadio 1 Radio Raidītājs (CC2500)

FPV Aizsargbrilles

Nav iekļauti

VR02 FPV Aizsargbrilles

Camera&VTX

Nav iekļauti

Cetus Lite Kameru un VTX (Iebūvēts) BETAFPV Cetus Sērija

BETAFPV Cetus Sērija ir ļoti populāra kopš tās izlaišanas 2021. gadā un kļuvis par primāro FPV izvēle jaunu iesācējiem.No vilces sistēmas, radio raidītājs, VTX diapazonā, vai citas funkcijas, BETAFPV nekad apstājas produkta labāk.No Cetus Lite, lai Cetus X tiktāl, Cetus Sērija vienmēr ir jācenšas izpildīt klientu vajadzības ir jauns iesācējs ar profesionālu pilotu.

Iepakojums

1 * Cetus Lite FPV vai Cetus Lite Matēts Bļāviens, Quadcopter

1 * LiteRadio 1 Raidītājs (CC2500 Versija)

1 * BETAFPV VR02 FPV Aizsargbrilles (Cetus Lite FPV pieejams tikai)

2 * BT2.0 300mAh 1S Lipo Akumulators

1 * BT2.0 Akumulatora Lādētāju un Sprieguma Testeris

1 * USB Maksas Kabeli (Tips C)

1 * Tips-C Adapteris (Adapteris valdes un 4-pin connector cable)

1 * Prop Noņemšanas Rīks

4 * 31mm 4-Blade Prop (Rezerves daļas)

1 * 716 CW Mehānisko

1 * 716 CCW Mehānisko

1 * Aizsargbrilles Galvas stīpa (Cetus Lite FPV pieejams tikai)

Cetus Lite Komplekts

Cetus Lite FPV Komplekts ir lieliska izvēle jaunu FPV iesācējiem, lai sāktu peld, un arī droša miniatūras rotaļlieta bērniem, spēlēt ar.Ar Cetus Lite ir autonoma augstums hold funkcija, kas palīdz lietotājiem, lai kontrolētu un lidot ir viegli.Tā piedāvā izturīgs rāmis ar aizsardzības aizsargu par ļoti drošu lidojumu un komplekts nāk ar visu, kas lidot, tostarp radio raidītāju, FPV aizsargbrilles, un rezerves baterijas.Ar Cetus Lite FPV Komplekts ir lielisks pirkums par klientiem, kuri vēlas ekonomisku un pieejamu RTF FPV komplektu.

  • Foto Piederumi Tips: Rīki
  • Aerial Photography: Jā
  • Kameras Funkcijas: 720p HD Video Ierakstīšana
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Sensora Izmērs: 1/6.0 collas
  • Savienojumi: APP Kontrolieris
  • GPS: Jā
  • Video Maksimālā Izšķirtspēja[Pixel X Pixel]: 240P(320X240)
  • Kategorijas: Kamera Dūkoņa
  • Aircraf Darbības Frekvence: 2.4 GHz
  • zīmols: BETAFPV
  • Zīmola Nosaukums: HOLLYVIEW

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs