60cm/1m Nomaiņa USB 2 Pin Uzlādes Vadu Uzlādes Kabelis Ātrās Uzlādes Strāvas Kabelis Xiaomi Mi Grupa 8/8 Pro Smart Skatīties

0 Atsauksmes

  • Kategorijas: Auto Monitori
  • Preces Kods: i28479
  • Pieejamība: Noliktavā

  • €0.56

  • €1.17

60cm/1m Lādētāja Kabeli Vadu Magnētisko USB 2 Pin Uzlādes Vadu Nomaiņa Ātrās Uzlādes Strāvas Kabelis Xiaomi Mi Grupa 8/8 Pro Smart Skatīties

Motīvs:

1.Īssavienojuma Aizsardzība: Šo uzlādes kabelis ir aprīkots ar īsslēguma aizsardzību, lai nodrošinātu drošu un stabilu uzlādi.Tā aizsargā gan jūsu, skatīties un uzlādes kabelis no iespējamiem bojājumiem, ko izraisījis īssavienojumu.

2.Pārsprieguma un Pārslodzes Aizsardzība: Ar iebūvētu pārsprieguma un pārslodzes aizsardzību, šo lādēšanas vads rada pievienoto slāni drošības uzlādes laikā.Tas novērš pārmērīgu spriegumu vai strāvu no kaitē jūsu skatīties, nodrošinot drošu uzlādes pieredzi.

3. Augsts Drošības līmenis: šīm pulksteņiem lādētājs ir veikta stingra novecošanas testi, lai nodrošinātu augstu drošības līmeni.Tas atbilst stingriem kvalitātes standartiem, nodrošinot mieru un uzticamība ilgtermiņa lietošanai.

4.Lielisks Traucējumus Izturība: bezvadu uzlādes kabelis vads ir izstrādāta ar lielisku traucējumus pretestību, novērstu jebkādu ārēju signālu no izjaucot uzlādes procesu.Izbaudiet nepārtrauktu maksas bez traucējumiem vai pārrāvumiem.

5.Zemas Svārstības, Augsta Efektivitāte: Šis nomaiņa lādētāja kabeli piedāvā zemu pulsāciju un augsta efektivitāte, kas ļauj ātru un efektīvu uzlādi.Tas darbojas pie zemas temperatūras, paildzinot savu dzīves ilgumu, nodrošinot ātru un uzticamu maksu par jūsu skatīties.

Specifikācija:

Izcelsmes Valsts: Ķīna

Tips: Lādētāji

Ieejas spriegums: 5V

Izejas spriegums: 5V

Izejas strāva: 500 MA

Interfeiss: Magnētiskā interfeiss

Krāsa: melns, balts (nav obligāts)

Vadu garums: 60 cm/1m (nav obligāts)

Produkta svars: 14g(60cm), 19g ( 1 metrs )

Iepakojuma izmērs: 150.00x100.00x10.00mm/5.91x3.94x0.39inch

Gadījumā Modelis:

Par Xiaomi Mi Joslā 8 pro

Par xiaomi smart band8 pro

Par Redmi Watch3 Jauniešu Izdevums,

Par Redmi watch3 lite

Par Redmi watch3 aktīvs

Par xiaomi smart band8

Par Redmi Band 2

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 x Uzlādes Kabelis

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Lādētāji
  • Zīmola Nosaukums: Jonsbo

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs