48X Bīdāmās Klēts Durvis, Grīdas Ceļveži Skapja Durvis Ceļveži Aparatūras Plastmasas Vienkāršas Grīdas, Sienas Uzstādīts Grunts Ceļa Ceļvedis

0 Atsauksmes

  • Kategorijas: Aparatūra
  • Preces Kods: i29173
  • Pieejamība: Noliktavā

  • €28.67

  • €50.30

48X Bīdāmās Klēts Durvis, Grīdas Ceļveži Skapja Durvis Ceļveži Aparatūras Plastmasas Vienkāršas Grīdas, Sienas Uzstādīts Grunts Ceļa Rokasgrāmata Pabeigta kombinācija: jūs varat iegūt 48 gabali, bīdāmās klēts durvis, grīdas, gidi, ko var piemērot par vienu vai divām durvīm, kā arī apiet, kabatas, skapis un klēts stila durvis, ir vairākas funkcijas, kas gaida, lai jūs varētu uzzināt.

Kvalitātes un izturīga: šī bīdāmās skapis durvis aparatūras dziesmu ir izgatavoti no kvalitātes PP plastmasas, izturīgs un stabils, nav viegli lauzt vai bojāt, par drošu lietošanu, var piemērot uz ilgu laiku, ar pārliecību.

Humanizēts dizains: mūsu jauki, plastmasas kabatas durvis guide ir piemērota gan rievotas un nav rievotas bīdāmās durvis; Katra rokasgrāmata ir 24 x 45 x 20 mm (H x L x W), piemērots lielums viegli izmantot un uzskaites.

Vienkārša uzstādīšana: ieskrūvē tieši uz grīdas, bīdāmās klēts durvis, grīdas gidi var fit visvairāk durvju platumi, lai nodrošinātu vienmērīgu un viegli ar tām darboties.

Labu darbu: bīdāmās skapis durvis aparatūras ierakstu saglabā jūsu bīdāmās durvis stabilu un vieta; Šo šūpošanās aizbāzni, kas darbojas labi, lai lielākā daļa ritošā un bīdāmās durvis komplekti, kas ir praktisks un ērts ikdienas lietošanā.

Krāsa: melna

Materiāls: PP plastmasa

Iepakojuma Saturs:

48 x Bīdāmās Klēts Durvis, Grīdas Rokasgrāmatas

96 komplekti x Skrūves Piederumi

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs