Messenger Bag Vīriešu Unisex Ūdens Audekls Pleca Soma Vintage Crossbody Soma Neliela Ceļojumu Somas Sievietēm Pack Rack Deju Soma

0 Atsauksmes


  • €4.36

  • €7.94

Messenger Bag Vīriešu Unisex Ūdens Audekls Pleca Soma Vintage Crossbody Soma 13.4 Collu Klēpjdatora Soma

Funkcijas:

【Messenger Bag Materiāls] aicina: Izgatavoti no augstas kvalitātes audekla, bagātīga tekstūra, nav viegli sabojāt, un izturīgs.

【Vairākām kabatām, Plecu Soma] aicina: 1 zip kabatas , 1 rāvējslēdzēja kabata uz aizmugures, 2 sānu kabatas, 2 paslīdēt kabatas ietvaros ; iekšpusē maisā ir liels galvenais zip kabatas, 2 paslīdēt kabatas un 1 ID Uzglabāšanas soma.

【Izmēri] aicina: ārējo izmēru šīs gleznas messenger bag ir 13.4x4.7x11.8 cm, pleca siksnas garums: 23.2-51.9 cm, to var turēt vairākus objektus vienlaicīgi.

【Regulējams plecu siksnas] aicina: Regulējiet garumu no pleca siksnas jebkurā laikā, metāla regulēšanas sprādzi, moderns un izturīgs.Piemērots skola, darbs, ballītes, utt.

【Anti - Crossbody soma] aicina: 2 izturīga snaps priekšpusē un liels rāvējslēdzējs slēgšana saglabāt jūsu lietas , un anti - rāvējslēdzējs uz muguras var izmantot, lai uzglabātu vērtslietas, piemēram, mobilie telefoni, maki, utt.

Produkta Apraksts:

Messenger Bag Vīriešiem,Ūdens Unisex Audekls Pleca Soma,Vintage Crossbody Soma,13.4 collu klēpjdatora soma

Materiāls: Audekls

Krāsa: kā attēlā, (Jo atšķirība starp dažādu monitoru attēla, var būt nelielas krāsu atšķirības.lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pasūtīšanas, Paldies!)

Iepakojuma svars: 900g

Iepakojuma lielums: 28x32x4cm,(Lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pasūtīšanas.)

  • Nodaļas Nosaukums: SIEVIETES
  • Materiāls: Bambusa Šķiedras
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: 1
  • Zīmola Nosaukums: ISHOWTIENDA

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs