7-in-1 tehniskās Apkopes skrūvgriezi Biti Divējāda lietojuma Elektrisko Skrūvgriežu Komplekts Hroma Vanādija Tērauda Mājas Auto Remonts

0 Atsauksmes


  • €8.11

  • €16.88

7-in-1 Elektrisko Skrūvgriežu Komplekts Hroma Vanādija Tērauda Elektrisko Skrūvgriežu Komplekts neslīdoša Iekārtas, Uzņēmumiem, Rūpnīcām

Motīvs:

1. Augstas Kvalitātes Konstrukcija: Izgatavota no premium hroma vanādija tērauds, mūsu laikā ir ārkārtīgi izturīga un ilgi kalpo.Augsta cietība un stiprība nodrošina uzticamu veiktspēju.

2. Ergonomisks Dizains, Komforts un Drošība: skrūvgriezi ir ergonomisks rokturis, kas ir ar siltumizolāciju un izstrādātas saskaņā ar ergonomikas principiem.Šis dizains ļauj viegli un ērti lietot, nodrošinot maksimālu saķeri un novēršot novirzes ilgstošas lietošanas laikā.

3. Ērta Identifikācijas un Uzstādīšana: Katru skrūvgriezi vārpstas ir apzīmēts ar tās atbilst modelim, padarot to viegli atšķirt un salikt.Komplekts nāk kompaktā kastē iepakojumu, nodrošinot pārnesamību un samazinot risku zaudēt atsevišķus gabalus.

4. Labi Izstrādāts, Maināmas Galviņas: skrūvgriezi komplektā ietilpst dažādas labi izstrādāts, ar maināmām galviņām.Šie vadītāji magnētisko padomus, kas nodrošina papildus izturību un pastiprinātu izturību.Magnētisko arī atvieglo viegli ielāde samazinājās skrūves.

5. Universāls Pielietojums: Mūsu skrūvgriežu komplekts spēj apmierināt dažādas vajadzības, tostarp lietošanas automobiļu remonts, mājas uzlabošanas projekti, ūdensmotocikla uzturēšanu, kā arī uzstādīšanas un uzturēšanas uzdevumus uzņēmumos, rūpnīcās, un sabiedriskās telpās.

Specifikācija:

Izcelsmes Valsts: Ķīna

Materiāls: Hroma vanādija tērauda

Skrūvgriezis izmērs: Par 17x1.5cm/6.69x0.59inch

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 x Skrūvgriežu Komplekts

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Funkcijas: Daudzfunkcionāla
  • Zīmola Nosaukums: alloet
  • Modeļa Numurs: Skrūvgriežu Komplekts
  • Veids: Skrūvgriežu Komplekts
  • Materiāls: Hroma-vanādija Tērauda

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs