Bērnu Velosipēds Pusē Statīvs Viegli Uzstādīt Velosipēdu Novietošanas Statīvs Atbalsta Kāju Lencēm Autostāvvieta Rack Statīvs Mazo Velosipēdi

0 Atsauksmes


  • €0.58

  • €1.45

Meklē izturīgs statīvs par savu bērnu velosipēds?Mūsu Bērnu Velosipēds Pusē Statīvs ir ideāls risinājums.Ar dizainu, kas piemērojas autostāvvieta leņķi velosipēdu, tas nodrošina stabilitāti ilgtermiņa lietošanai.Iekšējās pavasarī un augstas stiprības konstrukciju padara izturīgu un uzticamu.Plus, plaša pēdām paredzēt papildu atbalstu.Must-have visiem jaunajiem rider ' s velosipēdu aksesuāru kolekciju.

Nosaukums: Bērnu velosipēdu statīvs

Materiāls: Sakausējuma

Specifikācijas: 12/14/16/18/20 collas

Izmērs: 19/21/23/25.5/26.5 cm

Iezīmes: stabilu atbalstu, biezākas, kuplākas, anti-skid, un plašāku zoli, saskaņojot lielākā daļa masas, kas ražoti modeļi, bērna ass parasti ir 9mm

Veida padomus:

1. Sakarā ar krāsu temperatūras displejs, kamera, apkārtējā apgaismojuma un fotografēšanas prasmes, utt., tur var būt nelielas krāsu atšķirības bildes no dažiem ražojumiem, un krāsa ir atkarīga faktisko produktu!

2. Sakarā ar dažādiem manuālās mērīšanas, lūdzu, ļauj nelielas izmēru atšķirības.

Saraksts:

Bērnu Velosipēds Pusē Statīvs x1

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Autostāvvieta, kas viegli: Uzlabot ērtībām, ar mūsu Bērnu Velosipēds Pusē Statīvs, kas ir paredzēti, ar regulējamu montāžas caurumi elastīga pielāgošanās transportlīdzekļa slīpuma leņķis, kas atbilst novietošanas leņķi.

2.Robusta un Uzticama: Izgatavoti ar augstas kvalitātes sakausējuma materiāla, šajā pusē statīvs ir spēcīga un izturīga pietiekami, lai veiktu lielas slodzes, kas nodrošina stabilu atbalstu jūsu bērna velosipēds.

3.Bez Deformācijas: Pacelt savu bērnu velosipēds ar mūsu statīvs, kas atspoguļo spēcīgu inner spring, kas nodrošina, ka nav deformācijas vai nokrist.Tās drošu un sabiedrības rīcībā nodrošina izcilu stabilitāti.

4.Uzlabota stabilitāte: Nodrošināt jūsu bērna drošību, ar mūsu Bērnu Velosipēds Pusē Statīvs.Paplašinātajā pēdām palielināt zemes berzes, atteikties slīdēšanu un veicinātu stabilitāti.Mūsu izturīgs statīvs ir ideāli piemērots visu veidu velosipēdiem.

5.Augsta Cietība: Built ar augstu cietības materiālu un spēcīgu metināšana, šo velosipēdu statīvs ir treknrakstā kājām un drosmīgu un bieza dizains nodrošina spēcīgu, stabilu atbalstu jūsu bērna velosipēds uz jebkuras virsmas.

  • Veids: Velosipēdu Statīvs
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs