2x Black Portatīvo Un Izturīgs Bagāžas Soma Ērtai Mazo Ceļojumu Koferis Ar Riteņiem Transportēšanas Koferis

0 Atsauksmes


  • €6.78

  • €11.31

Apraksts:

Čemodāns Riteņi: Izturīga gumijas un metāla nodrošina gludu un viegli ripo, lai pagarinātu dzīves jūsu bagāžu.Ērts risinājums, lai ietaupītu naudu, pērkot jaunu bagāžas. (96 rakstzīmes)

Ceļojuma Bagāžu: Pārnēsājams un stilīgs, ar vieglsvara konstrukcija.Viegli roll un tīru, padarot to par darījumu braucieniem.Jaunināt jūsu ceļošanas pieredze ar šo izturīga un ērta transportēšanas soma. (148 rakstzīmes)

Transportēšanas Koferis: Viegli pārvadāt un ceļot.Gumijas riteņiem ar stabilu gultņi nodrošinās vienmērīgu un klusu ritošā pieredzi.Izmaksu ziņā efektīvs veids, lai aizstātu bojāto riteņiem, un pagarināt dzīvi jūsu ceļasomu. (158 rakstzīmes)

Maza Soma Ar Riteņiem: Stilīgs un izturīgs, tas trolejbuss gadījumā ir gan ceļojumu un ikdienas lietošanai.Ērts izmērs un viegli roll riteņi padara to biedrs.Jaunināt jūsu bagāžas spēle ar šo stilīgo un viegli tīrāma koferis. (186 rakstzīmes)

Bagāžas Koferis: Izgatavots no izturīga materiāla, šo ratiņu soma ir paredzēta ceļojumu entuziasti.Gluda un viegli-to-roll riteņi nodrošina bezrūpīgu ceļojumu.Jaunināt jūsu ceļošanas rīku un baudīt ērtu un stilīgu ceļošanas pieredzi. (185 rakstzīmes)

Specifikācija:

Krāsa: melna.

Materiāls: PU.

Izmērs: Aptuveni 5*1.8 cm/1.97*0.71 collu.

Piezīme:

Tur varētu būt mazliet krāsu traucējumus, sakarā ar citu datoru rezolūcijas.

Tur varētu būt nelielas kļūdas dēļ, dažādi rokas mērījumu.

Komplektā Ietilpst:

Wheel2,Hex Wrench2,Screw2

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Mēbeles Ritentiņš

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs