2gab Toms Cilindra Turētājs Turētājs Stabils Tom Bungas Atbalsta Izturīgs Bundzinieku Muzikālo Sniegumu Displejs Stāvēt, lai Sitamie instrumenti

0 Atsauksmes


  • €15.58

  • €23.60

2gab Toms Cilindra Turētājs Turētājs Stabils Tom Bungas Stand Mount Izturīgs Bundzinieku Muzikālo Sniegumu Displejs Stāvēt Nomaiņa Sitamie instrumenti Piederumi

Motīvs:

1. Ideāls Reklāmas Piederumu: Mūsu bungu turētāja statīvs ir ideāls displeja aksesuārs jūsu mīļākie bungu mūzikas veikalos, izstādēs, vai pat mājās.Ar mūsu jums, jūs varat viegli demonstrēt savas bungas un izveidot vizuāli pievilcīgu reklāmas, kas piesaista uzmanību.

2. Augstas Kvalitātes Konstrukcija: Mūsu toms cilindra turētājs stiprinājums ir izgatavots no augstākās kvalitātes metāla materiāliem, nodrošinot izturību un ilgstošu izmantošanu.Mašīnbūves precizitāti, konsole ir veidota tā, lai izturētu stingru izmantot un uzturēt tās darbību laika gaitā.

3. Viegli Uzstādīt Un Noņemt: Mūsu tom bungas stand mount ir viegli uzstādīt, nav vajadzīgi nekādi speciāli rīki vai iemaņas.To var viegli noņemt, kad to neizmanto, padarot to ērtu un praktisku.Lietotājam draudzīgs dizains mūsu leņķis ļaus ietaupīt laiku un pūles, uzstādīšanas un noņemšanas.

4. Universāls, Bungas Saderība: Mūsu bungu stends ir savienojams ar dažādu veidu bungas, ieskaitot dažādu izmēru tom bungas.Tas ir regulējams un var fit mucas ar dažādu diametru, kas nodrošina lielu elastību un ērtības bungošana programmas un uzstādījumus.

5. Gluds Dizains Profesionāla Meklēt: Mūsu tom bungas atbalsta funkcijas gluds un elegants dizains, kas papildina izskatu jūsu bungu komplektu.Tas ir profesionālu izskatu, kas uzlabo vizuālo pievilcību jūsu instruments, un atspoguļo jūsu muzikālā gaume.Stilīgs dizains mūsu turētājs pievieno izsmalcinātību jūsu bungošana uzstādīšana.

Specifikācija:

Izcelsmes Valsts: Ķīna

Modeļa Numurs: Cilindra Turētājs

Produkta izmērs: 327x225x136mm /12.87 x 8.86 x 5.35 in

Produkta materiāls: metāla

Produkta svars: 800g

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

2 x Cilindra Turētājs, Statīvs

.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Izmērs: 12.87x 8.86 x 5.35in inch
  • Modeļa Numurs: Cilindra Turētājs

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs