Y50 Digitālo Transportieris, LCD Displejs, Nerūsējošā Tērauda Magnētisko Līmenī, Leņķa Rādītājs Atbalsta Absolūtā un Relatīvā Leņķa Mērīšana

0 Atsauksmes


  • €169.44

  • €338.88

Šī universāls inclinometer ir liela LCD displeja ekrāna, lieli burti padara jūs varat redzēt numuri skaidrāk, un viegli lasīt datus tumšās telpās.Ekrāns nodrošina automātisku flip ērtai datus.Magnētisko bāzi dizains padara to viegli un stingri pievienot virsmas no metāla.Daudzpusīgs dizains, leņķi inclinometer atbalstītu horizontālo stāvokli, kalibrēšana, absolūtā leņķi un relatīvo leņķi mērījumu, atbalsta pakāpi un slīpumu procentos konvertēšanu, mm/m un/ft vienības, pārveidošanu, datu turiet, apgaismojums ieslēgts/izslēgts, automātiskā izslēgšana, un ar 0°/ 90° signāls.Plaša programmas, piemērots interjera dizains, celtniecības jomā, santehnika, grīdas, & kāpnes, koka.

Funkcijas:

【Kompaktā Izmēra un Premium Materiāls] aicina: Šajā universāls inclinometer ir izgatavots no ABS un nerūsējošā tērauda lokšņu materiāla, kas ir kompakts un viegls, padarot to viegli pārvadāt un ērti lietot.

【LCD Displeju un Ekrāna Rotāciju] aicina: Ciparu LCD displejs, ar lieliem fontiem padara jūs varat redzēt numuri skaidrāk, un viegli lasīt datus tumšās telpās.Ar ekrāna pagriešanas funkciju, digitālo mērījumu lasījumā tiks automātiski apgroza lielākas ērtības.

【Magnētisku] aicina: magnētiskā nerūsējošā tērauda mērīšanas seju padara to var viegli un stingri pievienot virsmas metāla, viegli atbrīvotu rokas.

【Daudzfunkcionāla Dizaina] aicina: leņķis inclinometer atbalstītu horizontālo stāvokli, kalibrēšana, absolūtā leņķi un relatīvo leņķi mērījumu, atbalsta pakāpi un slīpumu procentos konvertēšanu, mm/m un/ft vienības, pārveidošanu, datu turiet, apgaismojums ieslēgts/izslēgts, automātiskā izslēgšana, un ar 0°/ 90° signāls.

【Absolūtā Leņķa Mērīšana] aicina: Tas būs redzams leņķis starp izmērīto un virszemes līmeni, Kad leņķis betweenthe darba vienības virsmas un līmeņa izmaiņas, leņķa vērtību, attiecīgi mainās.

【Relatīvo leņķi Mērījumu] aicina: Nodot vienību, darba virsmas uz virsmu, kas jums nepieciešams, standarta,nospiediet REF pogu, "0.00"tiek parādīts.Pēc tam pārvietotu uz citu virsmas jāmēra, parādītā vērtība būs iekļauts leņķis no divām virsmām.

【Plašu Pieteikumus] aicina: Piemērots būvniecības strādniekiem, dekorēšana dizaineri, tehnisko darbinieku, galdnieks vai citu speciālistu.Tā nodrošina ērtības, kokapstrādes, būvniecības, mašīnbūves, telekomunikāciju, automobiļu, utt.

Specifikācijas:

Nosaukums: Digital Transportieris

Materiāls: ABS + nerūsējošā tērauda

Krāsa: sarkana, dzeltena, zila (nav obligāts)

Baterijas: 2 * AAA baterijas (nav iekļautas)

Mērījumu diapazons: 4*90°

Darba temperatūra: 0℃līdz 40℃

Precizitāte: ±0.01°

Izšķirtspēja: 0.05

Elektromagnētiskā aizsardzība līmenis: 3 līmeni

Postenis izmērs: 286 * 59 * 20mm / 11.06 * 2.32 * 0.79 jo

Iepakojuma izmērs: 292 * 63 * 24mm / 11.50 * 2.48 * 0.94 jo

Iepakojuma svars: 200g / 7.05 unci

Iepakojuma Saraksts:

1 * Digitālā Transportieris

  • Zīmola Nosaukums: kbxlife
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs