Vairākas USB C Ostas Cīnās Lodziņā Gamepad Tastatūras OLED Displeju Pasāža Kaujas Spēle Tastatūra Android 10/PS4/Tvaika/PC/SLĒDZIS

0 Atsauksmes


  • €4.59

  • €6.75

Cīnās Lodziņā Gamepad Tastatūras Dažādu Komutācijas Pasāža Kaujas Spēle Tastatūras 1ms Kavēšanās Android 10/PS4/Tvaika/PC/SLĒDZIS

Motīvs:

1. Universāls Savietojamība: Kaujas lodziņā gamepad tastatūra ir gamepad tastatūru, pamatojoties uz RP2040 mikrokontrolleru, piedāvājot saderību ar vairākām platformām, tostarp PC, PS3, PS4, Nintend Slēdzis, Tvaika Klāja, un "Android".

2. Zema Latentuma: Cīņa stick kontrolieris apvieno zema latentuma, bagāts iezīmes, un plašu klāstu pielāgošanas iespēju.To izmanto gp2040-ce kopienas edition firmware, sniedzot ārkārtas sniegumu, vienlaikus nodrošinot bezgalīgas pielāgošanas iespējas.

3. Vairākas USB-C Porti: Aprīkots ar vairākiem USB-C porti, mini HitBox tastatūra piedāvā ērtības, kas savieno dažādas ierīces un piederumus.

4. Cherry MX Mehāniska Taustiņu Slēdžiem: Baudīt taustes un atsaucīgi spēļu pieredzi ar mehānisko taustiņu slēdžiem īstenoti pasāža kaujas spēle tastatūru, nodrošinot precīzu izejvielu laikā intensīvu spēļu sesijas.

5. OLED Displeju un Pielāgošana: Attēloti 128x64 melnbaltās OLED displeju, fightstick gamepad tastatūra nodrošina ērtu piekļuvi režīma izvēles un konfigurācijas uzstādījumi.Pielāgojiet sākuma ekrāna un viegli augšupielādēt attēlus, izmantojot tīkla konfigurāciju, ļaujot personalizācija, lai atbilstu jūsu vēlmēm.

Specifikācija:

Izcelsmes Valsts: Ķīna

Saderīgs Markas/Modeļa: PC

Modeļa Numurs: Kaujas Lodziņā Gamepad Tastatūras

is_customized: Nē

Ar USB: Jā

Piederumu Tips: Spēļu Klaviatūras

Gadījumā platformas: PC/SWITCH/Android 10/PS3/PS4/Tvaika

Produkta svars: 200g

Iepakojuma svars: 290g

Izmērs: 156.00x97.00x23.00mm/6.14x3.82x0.91inch

Izmērs: 220x140x50mm/8.66x5.51x1.97inch

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 x Mini HitBox Tastatūras

1 x USB-C Barošanas Vadu

1 x Klp airētājs pats par sevi

1 x Gaisa Kaste

  • PC Sistēmas: Windows 11
  • Ar USB: Jā
  • Saderīgs Marku/Modeli: PC
  • Zīmola Nosaukums: VKTECH
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Piederumu Tips: Spēļu Klaviatūras
  • Modeļa Numurs: Cīnās Lodziņā Gamepad Tastatūras

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs