Bezvadu Putu Smidzinātājs Auto Mazgāšana & Automašīnu Tīrīšana, Auto Detalizējot Instrumentu Piederumi Auto Mazgāšana Komplekts, Ziepes, Šampūns Un Dārza Šļūtene Bieza

0 Atsauksmes


  • €85.59

  • €171.18

Apraksts:

Specifikācija:

Produkts: Putu Smidzinātājs

Materiāls: plastmasa

Izmērs: 2L: 31*12cm/12.20*4,72 in

2.5 L: 33*12,3 cm/12.99*4.84 gadā

Iepakojuma Saraksts:

Putu Smidzinātājs*1

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Vajag tikai Rokas Spiediens: Nav nepieciešams augstspiediena mazgāšanas, putu pistoles, vai dārza šļūtenes, putu smidzinātājs ir manuāli spiedienam, lai izveidotu biezu, lipīgu sniegu putas vai miglu.

2.Vienkārši Lietot: Ar šo Putas Sūkņa Smidzinātājs, jūsu izmantojiet būs viegli.Vienkārši samaisa siltu ūdeni un mazgāšanas līdzekli tiesības attiecība, lai izveidotu instant putas viegli.

3.Biezs un Izturīgs: ūdens smidzināšanas pudeli korpuss ir izgatavots no new augstas kvalitātes PP materiāla, ne smarža, laba siltuma pretestība, augstas stiprības, bieza un izturīga.

4.Multi Mērķis: Tas ir liels smidzināšanas pudeli, tīrīšanas risinājumus, auto aerosola pudelītes, aerosola pudelītes dārzam un augu kopšanai, un vairāk.Tā ir liela funkcija palīdzēs jums daudz.

5.Plašu Pieteikumi: Šī Bezvadu Putu Smidzinātājs ir plaši piemērojami, un ir universāls pietiekami, lai strādātu ar jebkuru veida auto sūcēju vai augstspiediena mazgāšanas ziepes.

  • Jauda: 10L
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs