DC12V Ventilatoru Kontrolieris Modulis 3/4 Vadu PWM Ventilatora Ātruma Regulators 8-Way liela Jauda, Gaidīšanas 0.015 A 25khz PC CPU Ventilators

0 Atsauksmes


  • €3.60

  • €7.21

DC12V Dzesētāja Ventilatoru HUB Sadalītāja 3/4 Vadu PWM Ventilatora Ātruma Kontroles Modulis, 8-Way liela Jauda, Gaidīšanas 0.015 A 25khz par Datora korpusa Ventilatoru

Motīvs:

1.PWM Ātruma Kontroles Tehnoloģija: Šo ventilatoru kontrolieris izmanto PWM ātruma kontroles tehnoloģiju ar frekvenci aptuveni 25KHz, nodrošinot efektīva un uzticama veiktspēja.Ar PWM tehnoloģija nodrošina to, ka ventilatori darbojas vienmērīgi un klusi, bet arī pagarina to kalpošanas laiku.

2.Saderību ar Dažādiem Fanu un Viegli Savienojums: Šī ventilatora regulators ir saderīgs ar darbības spriegums DC12V, varat kontrolēt līdz pat 8 fani vienlaicīgi, un atbalsta PWM ventilatora ātruma kontroles.Tas ir piemērots gan 4-vadu un 3-vadu fani ar PWM ātruma kontroles saskarnes.Lūdzu, ņemiet vērā,: Nepareizi vadu var sabojāt ierīci.

3.Spēcīgs Kontroli pār Vairākiem Faniem: Šī ventilatora ātruma regulators valdes kontroli līdz 8 fani vienlaicīgi, kas ļauj lietotājiem, lai panāktu spēcīgu kontroli pār to sistēmu dzesēšanas veiktspēju, ar maksimālo izejas jaudu 60W uz fanu, un kopējā jauda 300W (Lūdzu, apsveriet jaudas ierobežojums barošana).

4.Zems Statiskās Strāvas un Enerģijas Taupīšanas: ventilatora ātruma kontroles modulis vērš tikai 0.015 A quiescent strāva gaidīšanas režīmā, nodrošinot energoefektivitāti un izmaksu efektivitāti.

5.Kompakts Dizains: Šī dzesētāja ventilatoru HUB sadalītājs ir kompakta konstrukcija, izmēri aptuveni 60x35x16MM/2.36x1.37x0.63in, padarot to viegli uzstādīt un lietot.

Specifikācija:

Modeļa Numurs: Ventilatora Kontrolieris

Darba spriegums: DC12V

Jaudas kontrole: var būt aprīkots ar 8 faniem, tajā pašā laikā, PWM ventilatora ātruma kontrole, 4-vadu ventilators vai 3-vadu ar PWM ātruma kontroles portu, var izmantot universāli, ņemiet vērā, ka ventilators interfeiss secība parasti tiek izmantots.Maksimālā jauda vienu ventilatoru, kas atrodas 60W, un kopējā jauda ir 300W (ņemiet vērā, ka kopējā jauda ir atkarīga no strāvas padeves šasijas)

Quiescent strāva: 0.015 A (gaidīšanas valsts)

PWM cikls: 0%-100%

PWM frekvence: 25khz

Izmērs: Aptuveni 60x35x16MM/2.36x1.37x0.63in

Piezīme:

1. Šis modelis ir PWM ātruma regulēšanu, ar ātruma regulēšanas biežums ir aptuveni 25K.PWM ir ātruma kontroles signālu, P ir pozitīvo polu 12V, un G ir negatīvo polu 12V.Nav kļūdīties vadu secība, pretējā gadījumā tas tiks bojāts.

2. Tikai fani ar PWM ātruma kontroles funkciju var lietot, un PM ātruma kontroles līnijas, kas ir vajadzīgs.

3. Izmantojot šo ātruma regulators, pārliecinieties, vai ventilators ir PWM ātruma kontroles funkciju un ir pievienotas pareizi.Veiciet pareizo vadu secību, lai izvairītos no bojājumiem iekārtā.Kopējā jauda būtu jāņem vērā jaudas ierobežojumi, šasijas barošanas.

4. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

5. Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 x Ventilatora Kontrolieris

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: PWM Kontrolieris/HUB
  • Zīmola Nosaukums: ALLOYSEED

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs