C TIPA Magnētiskie Adapteri, Lai Magsafe 3 PD Adapteris priekš Macbook Air/Pro Max 140W Alumīnija Sakausējuma Ātrās Uzlādes Konvertētājs

0 Atsauksmes


  • €6.58

  • €16.77

Magnētiskā USB C Adapteris PD 140W PD Ātrās Uzlādes Adapteri Indikators Tipa C Pārveidotājs Magsafe par MacBook Air/Pro 2021-2023

Motīvs:

1. Premium Cinka Sakausējuma Korpuss: USB C adapteris ir izgatavots ar augstas kvalitātes cinka sakausējuma korpuss, kas nodrošina ātru siltuma izkliedi, izturību, un pārnesamību.Cietā plug konstrukcija garantē drošu un uzticamu savienojumu, padarot to ideālu ikdienas lietošanai.

2. Niķeļa Pārklājumu Savienotāji: savienotāji tiek apstrādātas ar niķeļa apšuvuma, lai novērstu oksidāciju un blackening, nodrošinot stabilu un drošu datu pārsūtīšanu un maksas pieredzi.Baudīt konsekventa izpilde un izvairītos no signāla zudums vai pārtraukšanu.

3. Iebūvēts PD Sacensība Chip: Aprīkots ar iebūvētu PD sacensība čipu, šis adapteris atbalsta PD 3.1 uzlādes protokolu.Tā atbilst jaunākajiem PD 3.1 ātrās uzlādes standartu, pārsniedzot 100W jaudas ierobežojumu un atbalsta enerģijas rezultātu līdz 28V 5A (140W), bet arī tiek savietojamas ar 100W/65W elektroenerģijas prasībām.

4. LED Lādēšanas Indikators: Attēloti LED uzlādes indikators, adapteris nodrošina vizuālu atgriezenisko saiti par uzlādes statusu.Oranža indikators norāda, ka ierīce ir šobrīd uzlāde, kamēr zaļa gaisma nozīmē, ka tas ir pilnībā uzlādēts valsts.Tas ļauj uzraudzīt uzlādes procesu, ērti un efektīvi jūsu MacBook.

5. Magnētiskā Dizains ar Vairākiem aspektiem: magnētiskā dizains ļauj viegli un droši pielikumu, lai jūsu MacBook.Ar iespējas taisni, vidējā līkumu, vai 90 grādu pusē līkumu leņķi, šis adapteris piedāvā daudzpusību un ērtības.Tā piedāvā piecas zelta pārklājumu pavasara kontaktus, kas strādā gan ievirzēm, kas sniedz jutīgai un uzticamu savienojumu.Ātri un bez piepūles

Specifikācija:

Sertifikācija: NAV

Izcelsmes Valsts: Ķīna

Tips: USB Adapteri

Modeļa Numurs: USB C Adapteri

Tips: Tips-C female Adapteri Magsafe 3

Stils: taisni, vidējā līkums, 90° pusē līkumu (nav obligāts)

Materiāls: cinka sakausējuma apvalks

Krāsa: Pērļu Balta

Chip: PD chip

Jauda: 140W

Strāva: 5A

Spriegums: 28V

Amats: Uzlādējiet savu klēpjdatoru

Piemērots: par MacBook Air/Pro

par MacBook Air(15 collu, M2 čipu, 2023 modelis)

par MacBook Air(13 collu, M2 čipu, 2022. gada modelis)

par MacBook Pro (14-collu, 2023 modelis)

par MacBook Pro (14-collu, 2021. gada modelis)

par MacBook Pro(16-collu, 2023 modelis)

par MacBook Pro(16-collu, 2021. gada modelis)

Izmērs: 30 x 10mm/1.2 x 0.4 collas

Svars: 8g

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 x USB C Adapteri

  • Materiāls: sakausējuma apvalks
  • Modeļa Numurs: USB C Adapteri
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Sertifikācija: NAV
  • Jauda: 140W
  • krāsa: Pērle balta
  • Chip: PD Chip
  • Zīmola Nosaukums: ALLOYSEED
  • Veids: USB Adapteri, Tipa-C female Adapteri Magsafe 3

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs