USB 3,5 mm Austiņu Ligzda Audio Adapteri,Ārējo Stereo Skaņas Karte, PC, Portatīvo datoru,par PS4,Mac Utt (0.6 Kājām,Sarkana)

0 Atsauksmes


  • €3.61

  • €4.76

USB ārējo skaņas karti audio adapteris ar 3.5 mm jack: Atbalsts stereo skaņas klausīšanās un runāšana, viegli, lai izveidotu savienojumu ar 3,5 mm TRRS aux ports, lai savas ierīces, vai izmantot to kā rezerves bojāta skaņas kartes audio adapteri.

Vienkārši plug and play ērti : USB, 3,5 mm pieslēgvietu tiks automātiski atpazīts ar sistēmas sekundes.Var izmantot lielākajai daļai USB pieslēgtām ierīcēm, piemēram, PS4, PC, klēpjdators, desktop, mac book, utt.

Saderīga gan ar Apple CTIA un Android OMTP standarta 3,5 mm TRRS jack austiņām.Plaša Saderība ar Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP, Linux, Mac OS X google Chromebook, Aveņu Pi un PS4,Windows Virsmas 3 pro, utt.

Stereo skaņas efektu un skaidru balss pārraidi (integrēts audio-in un audio izeja interfeiss).Augsta izturības neilona adīšanas kabeļu vāks, stiepes pretestība, spēcīgs un izturīgs.

Modes un Pārnēsājamo Dizains: Viegls un viegli veikt

Krāsa: Sarkana

Materiāls: alumīnija sakausējuma + neilona stieple

Izmērs: garums apmēram 0,2 metri

Iepakojuma Saturs:

1 x USB audio jack Adapteri

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

  • Veids: PCI-Express Kabeļi
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs