M. 2 NGFF SSD Vīriešu Converter MSATA Lai NGFF Pārvērst Kartes MSATA NGFF, Lai MSATA Vīriešu Stāvvadu M. 2 Adapteri 2230-2280 M2 SSD

0 Atsauksmes


  • €1.22

  • €2.44

MSATA Lai NGFF Pārvērst Kartes M. 2 NGFF SSD Vīriešu Converter MSATA Adaptera Karti NGFF, Lai MSATA Vīriešu Stāvvada par 2242/2260/2280 M. 2 SSD

Motīvs:

1. Universāls Savietojamība: ar Šo MSATA lai NGFF adapteris karte ļauj bezšuvju konvertēšanu starp dažādiem cietvielu diska interfeisi.Tas īpaši pārvērš MSATA interfeisu, lai NGFF SATA protokolu un M. 2 interfeisu, lai MSATA interfeiss, piedāvājot elastīgu saderības iespējas krātuves ierīcēm.

2. Izmērs un Izmēri: konvertēt kartes nāk divi izmēri - 8x3cm par MSATA lai NGFF pārejas un 9.2x3cm par NGFF, lai MSATA atgriešanos.Šie izmēri padara to par piemērotu plašu cieti diski ar dažādu formu faktoriem.

3. Saskarnes Specifikācijas: ārējā interfeisa MSATA lai NGFF SSD vīriešu pārveidotājs ir M. 2 NGFF, bet iekšējā saskarne ir MSATA.Tomēr, lūdzu, ņemiet vērā, ka tas neatbalsta NVME un PCI-e protokolus.Par NGFF, lai MSATA adapteris karte, ārējā saskarne ir MSATA, un iekšējā saskarne ir M. 2 NGFF, arī bez NVME un PCI-e protokola atbalsts.

4. Montāžas Caurumi: Šī NGFF, lai MSATA vīriešu stāvvadu ietver četras montāžas caurumi uz kuģa, kas paredzēti, lai pielāgotos 2230mm, 2242mm, 2260mm, un 2280mm cieti diski.Tas nodrošina savietojamību ar plašu formu faktoriem ērtai uzstādīšanai.

5. Funkcionalitātes Ierobežojumi: Lūdzu, ņemiet vērā, ka šie M. 2 adapteri tikai atbalstu īpašām interfeisa tips pārveidošanu un neatbalsta NVME un PCI-e protokolus.Pirms lietošanas, nodrošina saderību starp cietvielu disku un mātes plati, vai ierīces interfeisu.

Specifikācija:

Sertifikācija: NAV

Izcelsmes Valsts: Ķīna

Tips: Cietā Diska Adapteri,

Modeļa Numurs: MSATA Lai NGFF Adapteri

SSD interfeisa pārveidotājs, četras montāžas caurumi uz kuģa: 22*30mm, 22*42mm, 22*60mm, 22*80mm.

Izmērs:

MSATA lai NGFF: 8 x 3cm/3.1 x 1.18 collas

NGFF, lai MSATA: 9.2 x 3cm/3.6 x 1.18 collas

MSATA lai NGFF:

Ārējais interfeiss: M. 2 NGFF saskarne (NVME, pei-e protokols neatbalsta)

Iekšējā saskarne: MSATA

NGFF, lai MSATA:

Ārējais Interfeiss: MSATA

Iekšējā saskarne: M. 2 NGFF saskarne (NVME, pei-e protokols neatbalsta)

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 x Adapteris Karte

[relateproductdetail/]

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: MSATA Lai NGFF Adapteri
  • Veids: Cietā Diska Adapteri,

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs