59.05"Mūsdienu mākslīgā akmens kārtā melnā oglekļa tērauda pamatne pusdienu galda-var izmitināt 6 cilvēkus-31.5"balta mākslīgā akmens

0 Atsauksmes


  • €1 728.59

  • €2 400.82

Šo moderno un vienkārši pusdienu galda kļūs par pamatu jūsu restorānvagonos, jo tā ir ne tikai vieta, kur jūs turiet vakariņas un ģimenes vakariņas, bet arī piebilst, skaistuma uz savu vietu.Bez šaubām, visvairāk pārsteidzoša lieta par šo pusdienu galda ir kontrasts starp sniega balts panelis un estētisko tekstūras uz galda.Svečturi var laist big space darbvirsmas, lai radītu romantisku atmosfēru mīļajiem un radīt skaistu vidi ģimenei vakariņas un gardas pārtikas ~

Produkta apraksts:

[White Vienkāršu Izskatu] Šis apaļais galds ir veidots no mākslīgā akmens, un tas ir padarījis par perfektu pusdienu galda ar izsmalcinātu meistarība, kas var uzņemt 8 cilvēki.Arī dobi-out bāzes piebilst pieskarties viduslaiku vienkāršību, lai šajā tabulā.

[Spēcīgu pusdienu galda, paneli un viegli tīrāma] Desktop ir viens no spēcīgākajiem virsmām, kas izgatavoti no keramiskā akmens, kas ir sapresētas, asmens formas pēc apkure, nodrošinot jūs ar desktop, kas var tikt izmantoti daudzu gadu garumā.Šo materiālu var novērst apdegumus, traipiem un skrāpējumiem, un piemīt siltuma pretestība, ugunsdrošība un pretapaugšanas.

[Stabila bāze] Šo pusdienu galda pieņem melnā oglekļa tērauda pamatne, kas ir cieta un stabila lielas priekšrocības, un var turēt līmeni visa pusdienu galda.

[Grozāms diska] Pievienojot grozāms diska uz pusdienu galda var palielināt jomā pusdienu galda.Rotējošo dizains var padarīt ikvienam ģimenes garšai katrā šķīvī viegli.

Produktu priekšrocības:

[Pretapaugšanas & vieglu tīrīšanas] Ļoti zema ūdens caurlaidība var veikt naftas vai šķidrumu necaurlaidīgas un darbvirsmas var būt tīri tikai noslaukot.

[Ugunsizturības un augstas temperatūras izturība], Kad tiešā kontaktā ar augsta temperatūra objektu vai liesmas, tas nedrīkst deformēties, kreka vai izdala gāzes vai smaku.

[Izmantojot dabas materiāliem] Dabas materiāliem, neizdala kaitīgas vielas un ir 100% pārstrādājami.Ne radiācijas, tiešā saskarē ar pārtiku.

Silts padoms:

Apstrādes laikā no dabiskiem materiāliem, tur būs smalks izmaiņas krāsu toni, virsmas faktūra un tekstūra, un tur būs smalks atšķirības ar attēliem, kas ir normāla parādība.Dabas izmaiņas netiek uzskatītas par produkta defektu.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Izskats: Mūsdienu Stils
  • Vispārēju Lietošanu: Mājas Mēbeles
  • Veids: Ēdamistabas Mēbeles
  • Īpaša Izmantošana: Pusdienu Galds

Uzrakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML is not translated!
Slikti          Labs